eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 2.Hafta Sonuçları

Rica ederim. :bhr:

@xBUGRAx sanatçısı gibi tam bir çatlak çıktı, büyük kazanç yarışma adına. :A Severim böyle hırslı ve emek veren yarışmacıları. :A

Yoruyor gerçekten bayağı ama sohbeti ve eğlencesi öyle güzel ki, o yorgunluk tatlı bir yorgunluk oluyor. :D
Aaa 2 saat , dün akşam 2 bucuk saat hiç ayrılmadan sürekli sonuc paylaşıyorun yarışmacılar juriler gibi arada başka eşyle ilgilenme yok bir de o sırada puan durumuna geçmemiş oy oluyorsa 2 saat zamanımı alıyor 1 oyu puan durumuna geçirmek sonuc açıklarkan inanılmaz zor :A :A :A

Puan durumunu düzenleyecek vakit bulamadım mesala sonuclar bitti puan durumunu düzenleyecem bir sıra karışıklığı oldu o hengamenin içinde yanı :F :F :F Bayram tatili tam zamanında geldi vlla hem yarışma hemen tükenince şey oluyor forum boşluğa düşüyor yeni sezonada hemen dönemiyorsun :A

Hahaha @Maskeli Fedai trolü şımarıp havalara girmişti bayağı, sonu hüsran oldu. :F Oh olsun meluna :A

Ben kendilerine güveniyorum sonuna kadar, zorlu haftalarda etkilerini hissettireceklerdir tecrübeleriyle. :A
@Maskeli Fedai e zirve gösterip mutlu edip sonunu kötü bitirdim @xBUGRAx da dipi gösterip sonunda yüzü güldü oyun oynuyoruz dişi acun olarak :A :A :A

Sizin parlak oğlanınız elendi :( :( :( @xemrexxx @serhatt
oguzhan_koc_konser_verecek_h79167_01644.jpeg

Oy verip destekleyen herkese çok teşekkür ederim evde yoktum bugün neyseki yoğunluk bugün itibariyle bitti ve rahatladım. Burada olmak isterdim tabi ama olmadı. Neyse buradan abimin düğününe gelip beni yalnız bırakmayan dostlarım @gözlemci @MelankoliK ve kardeşi Emre'ye teşekkürlerimi ileteyim iyi ki varsınız :D

Gelelim oylamaya 4.olmuşum ilk 3'e yine giremedik ama olsun zaten orta halli şarkılarımdan biriydi. Tek tek yazamayacağım ama yüksek oylarıyla destek veren herkese teşekkürler, düşük oy verenler de diğer şarkıları beğenirler inşallah :A

@mrt-06 bu hafta geçen haftaya göre ufak bir düşüş oldu şarkında ve kulağımda ama haftaya eminim güzel şarkıyla geleceksindir. 🙂

@batuhankaralar vicdansız 9 puana olmamış atmışsın pis herif .ss

@Çiğdem- emeğine sağlık güzel yarış olmuş içerisinde yer alamasam da. :D
Rica ederiz Denizcim
Bayramdan Sonra görüşmek üzere. En iddialı şarkılarla geleceğim. :D
Oy verip destekleyen herkese çok teşekkür ederim evde yoktum bugün neyseki yoğunluk bugün itibariyle bitti ve rahatladım. Burada olmak isterdim tabi ama olmadı. Neyse buradan abimin düğününe gelip beni yalnız bırakmayan dostlarım @gözlemci @MelankoliK ve kardeşi Emre'ye teşekkürlerimi ileteyim iyi ki varsınız :D

Gelelim oylamaya 4.olmuşum ilk 3'e yine giremedik ama olsun zaten orta halli şarkılarımdan biriydi. Tek tek yazamayacağım ama yüksek oylarıyla destek veren herkese teşekkürler, düşük oy verenler de diğer şarkıları beğenirler inşallah :A

@mrt-06 bu hafta geçen haftaya göre ufak bir düşüş oldu şarkında ve kulağımda ama haftaya eminim güzel şarkıyla geleceksindir. 🙂

@batuhankaralar vicdansız 9 puana olmamış atmışsın pis herif .ss

@Çiğdem- emeğine sağlık güzel yarış olmuş içerisinde yer alamasam da. :D

Bayramdan Sonra görüşmek üzere. En iddialı şarkılarla geleceğim. :D
Rica ederiz Denizcim iyiki sen de varsın :D Bizleri iyi karşıladın, biz de teşekkür ederiz.

@MasacRE- olur kesin gelebilir yanımda zevkle. :A:A @Bully @Maskeli Fedai

Oo muhteşem seçim, kütük de güzel yanar hem. :A Ben Gülboş'a 1 vermem kolay kolay, kafam rahat. :A

Ooo kütük beyi götürücekse elenmesini umabilirim bile bağırsın çağırsın dursun onu duymayız :A :A :A @MasacRE-
İlk iki haftada da 2 puan vermişim, ben bu yoldan devam edeyim en iyisi 1 puan tehlikeli :A