eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 2.Hafta Sonuçları

Oy verip destekleyen herkese çok teşekkür ederim evde yoktum bugün neyseki yoğunluk bugün itibariyle bitti ve rahatladım. Burada olmak isterdim tabi ama olmadı. Neyse buradan abimin düğününe gelip beni yalnız bırakmayan dostlarım @gözlemci @MelankoliK ve kardeşi Emre'ye teşekkürlerimi ileteyim iyi ki varsınız

Gelelim oylamaya 4.olmuşum ilk 3'e yine giremedik ama olsun zaten orta halli şarkılarımdan biriydi. Tek tek yazamayacağım ama yüksek oylarıyla destek veren herkese teşekkürler, düşük oy verenler de diğer şarkıları beğenirler inşallah

@mrt-06 bu hafta geçen haftaya göre ufak bir düşüş oldu şarkında ve kulağımda ama haftaya eminim güzel şarkıyla geleceksindir. 🙂

@batuhankaralar vicdansız 9 puana olmamış atmışsın pis herif .ss

@Çiğdem- emeğine sağlık güzel yarış olmuş içerisinde yer alamasam da.

Bayramdan Sonra görüşmek üzere. En iddialı şarkılarla geleceğim.

@mesmeso61 bu arada ben de bu hafta düşük verdim sana ama çok üzüldüm elenmene çünkü süper şarkılar vardı. Sadece o anın gelmesi lazımdı. Üzgünüm

Takip etmeyince 1. mi olduk
Geniş yorum, like, teşekkür faslı yarın

Abinin düğünü vardı ve haber vermedin 😱 Neyse bunu da yazdım gelecek hafta düşük ver bombardımana başlıyorum

Oğuzhana üzüldüm geçmiş olsun pazar günü ciayı eleriz şansı kalmadı gibi final puanı alanları tebrik ediyorum 3üde haketti zanlımca tebrikler
😉

Önemli haftalara bırakmamışsın iyi ki Ben senin elinde zirveye oynar demiştim ama
demek ki forum sevmiyor ayoll yapacak bir şey yok
@MayısKralı

En iyi 2 şarkısından birisiydi halbuki Kalbimin Tek Sahibiyle birlikte

Teşekkür ederim canım.

Hep düşük puanlar veriyorsun.
@Yiğitt