@ozmoturk En iyi sezonu yaşıyor sanırım Sezen sayesindeAynen, daha var. İşin ilginç tarafı; bu kez Sezen Aksu (@ozmoturk) geçti. Yine işin ilginç tarafı; @xBUGRAx ile arka arkaya gelmişiz, geçmiş beni tabi.
@ozmoturk En iyi sezonu yaşıyor sanırım Sezen sayesindeAynen, daha var. İşin ilginç tarafı; bu kez Sezen Aksu (@ozmoturk) geçti. Yine işin ilginç tarafı; @xBUGRAx ile arka arkaya gelmişiz, geçmiş beni tabi.
Cuma günü
Aaa evet düetine kavustu @xBUGRAxYa şuraya yazmaktan bıktıma ama siz beni haksız çıkartmamaktan bıkmadınız. Yarın, bir gün Gülben Ergen, Oğuzhan Koç ile yaptığı düet eserleriyle karşınıza çıktığında da 1 verecek misiniz? Umarım verirsiniz, çeliştiğinizi görmek istemem.
Forumun yine zevksizliğini defalarca kez kanıtladığı bir hafta oldu. Yazık oldu. Oğuzhan Koç'un bu kadar sevilmediğini hiç bilmiyordum.
Sertab Erener'le bir zahmet götürsün yani, 2 MS'lik şarkısı var kadının
Bayram tatili cnm bir dinlen akfanı toplaŞarkıyı paylaşma konusu mu taa Cuma.Ben 50 kere fikir değiştiririm o zamana kadar.
Bayram tatili cnm bir dinlen akfanı topla
Ahmet Kayanın bu şarkısını ben sevemedim ama benim zıtıtma gidiyor forum puan almıssınAy şu tatilim bitse de aktif bir şekilde yazabilsem
Konuya pek giremedim dışarıda olduğum için ama yüksek puan veren herkese teşekkür ederim
Bu hafta iyi bir sonuç geleceğini biliyordum.Şarkım gerçekten çok iyiydi ve ikinci olarak harika gidiyoruzDestekleyenlere teşekkür ediyorum
Emeğine sağlık@Çiğdem-
Kız bu söz Sana gelsin ; kocayı yarışma kariyi yarışmacı yap tam Gülben e uyuyorŞarkıyı paylaşma konusu mu taa Cuma.Ben 50 kere fikir değiştiririm o zamana kadar.
Bak Sertab için 2 MS dedim ya, Sezen'den 5 MS falan çıkar, her yarışmada farklı farklı şarkılarla 5 kere rahat yarışır
İnanıyorum yapacaksınSözleri anlamlı ve bir o kadar da derin bir şarkıydı.
Sağlık olsun.
Bence zayıftı ilk 2 hafta şarkıları ama forum seviyor @mrt-06 MS de @xemrexxx Benim Albümümde şampiyon olmuslardı Sezen ileBak Sertab için 2 MS dedim ya, Sezen'den 5 MS falan çıkar, her yarışmada farklı farklı şarkılarla 5 kere rahat yarışırKadın haksız rekabet resmen@ozmoturk nasıl kullanacak bakalım bunu, ağır yük var omuzlarında
Fena gitmedin
Ben de daha kötü bekliyordum şaşırdım bu sonuca.Fena gitmedin@Billy Kane i ilk defa idare eder buldum eleniyordu ve yanında @tolgab ı tutuyor hep yan yanalar
Önemli olan şampiyon olmak MS halkının zevki tuhaftır isime bakmazİşte zayıf dediğin şarkıları bile duymayan yoktur herhaldeOndan diyorum 5 kere yarışır diye 15*5=75 şarkı rahat rahat çıkar, her seferinde de derece elde edersin
Hadi oradan isme bakmıyorlarmış, o yüzden Sıla'yı yasakladın değil miÖnemli olan şampiyon olmak MS halkının zevki tuhaftır isime bakmaz
Son Sezonda Rihanna kazandı öyle yada böyle sonuc önemli ayoll forumumuz tuhaf isme bakmazHadi oradan isme bakmıyorlarmış, o yüzden Sıla'yı yasakladın değil miSıla ismini görenler basacaktı tam puanları her seferinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?