- Reaksiyon puanı
- 59,176
- Puanı
- 1,060
Berbat bir şarkıydı yalnız sıfır tempo.![]()
Sia'ya güle güle, bu şarkıyla elenmeyi hak etti.
Berbat bir şarkıydı yalnız sıfır tempo.![]()
Sia'ya güle güle, bu şarkıyla elenmeyi hak etti.
Haklısın abla.![]()
Artık kötü şeyler düşünmeye başladım şuan.Ben bu şarkı ile final puanı almıştım. Büyük resmi görmeye başladım@mrt-06
Yok, benimki Gülşen.Bana hitap etmediği için düşük vermişimdir. Yalnız 1 puan vermemiştim, hatırlıyorum.
Senin sanatçıyı ve şarkısını bilmiyorum aslında, hatırlayamadım. Sertab'tı sanırım, Sertab'ı severim.
Kişiye göre versem, @Yiğitt'in Gökhan Türkmen'i sonlara yazardım sanırım. Paso düşük veriyor bana. Gerçi hitap etmiyordur ayrı konu.![]()
İşte ben ters köşe yaptım ama öngörümde haklıymışım demek ki, konser diye düşürdü millet
Artık kötü şeyler düşünmeye başladım şuan.![]()
@ozgur2113 oyları
16 puan: Yalın
15 puan: Sezen Aksu
14 puan: Kenan Doğulu
13 puan: Gülben Ergen
12 puan: Gökhan Türkmen
11 puan: Mor ve Ötesi
10 puan: Zülfü Livaneli
9 puan: Nazan Öncel
8 puan: Sia
7 puan: Selda Bağcan
6 puan: Oğuzhan Koç
5 puan: Hande Yener
4 puan: Gülşen
3 puan: İrem Derici
2 puan: Sertab Erener
1 puan: Demet Akalın
Arşiv yapmışsın belli. Şakkadanak fotoğraf atıp duruyorsun. Kaç tane var toplam?
Sen gün karıları gibi ağzına dolamasan bu saflar anlamazdı bile.İşte ben ters köşe yaptım ama öngörümde haklıymışım demek ki, konser diye düşürdü millet![]()
Senin kulağını küçükken çok çekti galiba birileri. Algı baya zayıf.![]()
Sia'nın şarkısı cidden iğrençti ama en temiz duygularımla söylüyorum.
TTA - Türküz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz@Arslan Bey seni TTA Grubu'na almayı düşünüyordum vazgeçtim... Kurtlar kardeşliği nerde.![]()
Bu kadının kendisine ayrı, şarkılarına ayrı gıcığım
Bu haftalık bununla idare et, daha güzel şarkıların var daha yüksek alacağın haftalar olacaktır@MasacRE- daha yüksek bekliyordum![]()