Hayır ondan değil, tek L'yi yazamamışsın.Aaa etiket çıkmamıs bazen oluyor
Hayır ondan değil, tek L'yi yazamamışsın.Aaa etiket çıkmamıs bazen oluyor
Böyle olsun istemezdim Gülben, herkes efsaneydi.. İyi tarafından bakarsak sana daha hiç 1 vermedim, inşallah vermem de.
O bomba kimin kafasında patlayacak bakalım göreceğiz.Bilgi veremeyiz tek bilgi Bomba
Alamancı gitti yazmış, kesin bilgi kerem elenmedi. Kenan gitti sanırım ama o da bomba değil ki...O bomba kimin kafasında patlayacak bakalım göreceğiz.
Aslında arada kaldım, tercihim ondan yana oldu umarım elenmesine sebep olmam.1 puan sevindirdi zaten teşekkürler.
Aaa bende niye olmadı diyorum farke tmemişim 😱O bomba kimin kafasında patlayacak bakalım göreceğiz.
O kadar laf etti, neyse ki kötü vermemiş o kadar da. Thank you desterüşocum. @destere
@destere juri başkanı (Fok) oyları
Sezen Aksu - Tutuklu --------------- 9 puan
Sertab Erener - Rengarenk--------------8 puan
İrem Derici - Zorun Ne Sevgilim--------8 puan
Yalın - Küçücüğüm---------------------7 puan
Kenan Doğulu - Tutamıyorum Zamanı------7 puan
Gökhan Türkmen - Çatı Katı-------------4 puan
Hande Yener - Acı Veriyor--------------1 puan
Gülben Ergen - Kalbimi Koydum----------1 puan
Forumdan gitmiş dedim @Billy Kane nerede diyince yanlıs anlamayalım @BullyAlamancı gitti yazmış, kesin bilgi kerem elenmedi. Kenan gitti sanırım ama o da bomba değil ki...
Alamancı gitti @kerem
Aynen Sertab'ın elenmediği kesinleşti artık, Kenan ve Hande bomba sayılmazlar, yoksa... 😱 Neyse bekleyip görelim bakalım.Alamancı gitti yazmış, kesin bilgi kerem elenmedi. Kenan gitti sanırım ama o da bomba değil ki...
Konuşma fazla, yarın uyanıp işe gidiyoruz biz. Senin gibi evde oturmuyoruz, hızlı halledelim pleaseForumdan gitmiş dedim @Billy Kane nerede diyince yanlıs anlamayalım @Bully
Yalın mı gitti yoksa? 😱 @Maskeli Fedai aşkıma kıymazlar umarım...Aynen Sertab'ın elenmediği kesinleşti artık, Kenan ve Hande bomba sayılmazlar, yoksa... 😱 Neyse bekleyip görelim bakalım.
Bir daha olmasın canım. Beni aceleyle değil, düzen ve itinayla etiketlemelisin.Aaa bende niye olmadı diyorum farke tmemişim 😱
süre dahilinde her şeyKonuşma fazla, yarın uyanıp işe gidiyoruz biz. Senin gibi evde oturmuyoruz, hızlı halledelim please
Ne kadar da harika oylar
@destere juri başkanı (Fok) oyları
Sezen Aksu - Tutuklu --------------- 9 puan
Sertab Erener - Rengarenk--------------8 puan
İrem Derici - Zorun Ne Sevgilim--------8 puan
Yalın - Küçücüğüm---------------------7 puan
Kenan Doğulu - Tutamıyorum Zamanı------7 puan
Gökhan Türkmen - Çatı Katı-------------4 puan
Hande Yener - Acı Veriyor--------------1 puan
Gülben Ergen - Kalbimi Koydum----------1 puan
Kış geldi, şu oylamayı 20.00'de başlat da öyle daha iyi. Ben elenirsem eğer gece 01.00'de başlat ama Beni eledikleri için cezalandır hepsini .sssüre dahilinde her şey
O bomba Gulben bence.@destere @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci
Son anlık puan durumu kim elenecek ?
4.Puan Durumu
1 İrem 115
2 Yalın 104
3 Sezen 101
4 Hande 94
5 Gökhan 93
6 Kenan 87
7 Gülben 85
8 Sertab 79