Oy hesaplama devam ediyor göndermeyen 2 yarışmacıda var saatine kadar beklemek lazımİlk sonuçları biraz erken açıkla da süpürüz olsun.
Oy hesaplama devam ediyor göndermeyen 2 yarışmacıda var saatine kadar beklemek lazımİlk sonuçları biraz erken açıkla da süpürüz olsun.
Oyunu yollarsa 2. haftada o açıklar burda olursaBen zaten milli şefim diğer muşmula başkanın açıklama yetkisi yok
Taş gibi karıydı
Sen o ecünnü avatarla daha istesende katılamazsınBu yarışmada sadece şarkısıyla boy göstermeyen kişi diskalifiye edilmelidir. Hadi işini yap pis ecünnü. Sonra da beni Ferdi Tayfur ile yarışmaya dahil et.
Oyunu yollarsa 2. haftada o açıklar burda olursa
Pis sapık. @Çiğdem- şuna bi' uyarı cezası ver. Hatta İrem Derici'den 50 puan düş ahahahahahaTaş gibi karıydı
Elenene çok şaşırıcaksınız gerçi herkes iddialı ama olsun
Hadi gelsin ilk sonuçlarElenene çok şaşırıcaksınız gerçi herkes iddialı ama olsun
Aaa olurmu ayoll senin emklerin tartışılmaz sen açıklamaya devam et zaten @xemrexxx başkan haftayada oy vermezse başkanlığı düşebilirTamam sen istediğine açıklat bizim emekleri görmeyip herkese mavi boncuk dağıt zaten. Bol şans.
Ama taş gibiydi laPis sapık. @Çiğdem- şuna bi' uyarı cezası ver. Hatta İrem Derici'den 50 puan düş ahahahahaha
Belki şarkıcı değil forum rütbesi olarak diyorumdurRahatladım o zaman herkes beni bekliyor sürpriz olmaz.
Taş gibi karıydı
Belki şarkıcı değil forum rütbesi olarak diyorumdur@Yiğitt @Maskeli Fedai @sokak sanati @DarkLegenD
Elenene çok şaşırıcaksınız gerçi herkes iddialı ama olsun
Bu sefer @bazinga forumu garanti kapatır, oylarla oyna biraz. Başımıza iş açma.Belki şarkıcı değil forum rütbesi olarak diyorumdur@Yiğitt @Maskeli Fedai @sokak sanati @DarkLegenD
Fena almadınDemek görsellikten üst sıralarda yer aldıkİrem'de iyiydi etkilemedi ama recabı niye berbat seçtin
Bekliyoruz
Bekle şuan sana ayar çekiliyorFena almadınBu hafta evde yoktum çok ilgilenemedim ondanEn iyi kısmını almaya çalıştım
Bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?