bi nevi rüşvet
Nasıl buldun la şarkımıToplu katliam yapmak istiyorum bu akşam. En az 3 ölü ile başlayalım sezona
Bu da soru mu, şampiyon Gökhan Türkmen olacak.Önce hanginiz gidecek onu merak ediyorumElenmezseniz çift elemede kol kolada gidebilirsiniz romantik olur @xBUGRAx kıskanır@Maskeli Fedai
Üzdün... Ama Gülben'in genel olarak duyarlı yapısını biliyorum. Boş durmayacaktır bir şeylerle uğraşıp birilerine yarar sağlamaya çalışacaktır. Diğerleri ise boş boş konuşsun.Maalesef MEB anlaşmasını bitirmiş dedilerdi...
Nasıl buldun la şarkımı
Aşktan anlayan forum üyelerimiz Yalın'a sahip çıkacaktırÖnce hanginiz gidecek onu merak ediyorumElenmezseniz çift elemede kol kolada gidebilirsiniz romantik olur @xBUGRAx kıskanır@Maskeli Fedai
"Eğitim destek veriyoruz, bakın." ayağıyla prim yapıp jürilerin gözüne girmeye çalışan bu kişiyi umarım diskalifiye edersin @Çiğdem- cim.Yeni okulumuzun açılışını yaptık. Yetişeceğiz yayına.@bazinga @Çiğdem- @mrt-06 @sokak sanati @Billy Kane @Aserat @dizi kolik @ozgur2113 @Bully @MasacRE- @Maskeli Fedai ve tüm forum halkı.
Ekli dosyayı görüntüle 60943
İlk hafta ilk 5 içerisinde yer alsam yeterHatırlamıyorum ama kötüye daha yakındı galiba puanım
Fav10 halkı burada öğrencileri düşünüp Gülben'i okuluna yollayacaktır hayırlısıyla.
Sorma yaİçten içe dua ediyor elenmemiz için
bi nevi rüşvet
Okul yaptıran birine elensin diyorlar Cami yaptırsa öyle demezsiniz hepiniz @Maskeli Fedai olmuşsunuzOğuzhan Koç'un eleneceği haftadır. %100 kesin gizli bilgidir.
"Eğitim destek veriyoruz, bakın." ayağıyla prim yapıp jürilerin gözüne girmeye çalışan bu kişiyi umarım diskalifiye edersin @Çiğdem- cim.
Bu yarışmada sadece şarkısıyla boy göstermeyen kişi diskalifiye edilmelidir. Hadi işini yap pis ecünnü. Sonra da beni Ferdi Tayfur ile yarışmaya dahil et.Okul yaptıran birine elensin diyorlar Cami yaptırsa öyle demezsiniz hepiniz @Maskeli Fedai olmuşsunuz
21:00 da cnm
İlk sonuçları biraz erken açıkla da süpürüz olsun.Okul yaptıran birine elensin diyorlar Cami yaptırsa öyle demezsiniz hepiniz @Maskeli Fedai olmuşsunuz
Sen açıkla @xemrexxx henüz vermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?