Çok fesatsın terbiyem müsade etmiyor sanaanladım kendini kızın yerine koyup yılmaz la demirle fantazi yapıyorsun tabi öyle kolayına geliyordur
Çok fesatsın terbiyem müsade etmiyor sanaanladım kendini kızın yerine koyup yılmaz la demirle fantazi yapıyorsun tabi öyle kolayına geliyordur
kötü kötüyü çeker tabi yer vermese şaşrdım
Göbekli sana benzer fukaraAaa bırakın şu Zürafa dizisini ayoll iyice hayvanat bahçesine döndük@xemrexxx
Göbekli Kıvanç başlasında onu izleyelim
İĞRENÇ YARATIK@serhatt kaçtı zaten sanırım kars ardahan tarafına bilet aldı oralar dikkatini çekmiştir gece gece
Onları bulamadım dedi günahınada girmeyelim ayollkötü kötüyü çeker tabi yer vermese şaşrdım
mide bulandırıcısın
allah belanı versinmide bulandırıcısın
İĞRENÇ YARATIK
Serhat hakkında ne diyosan doğrudur cnm@serhatt kaçtı zaten sanırım kars ardahan tarafına bilet aldı oralar dikkatini çekmiştir gece gece
şunu banlayın @Çiğdem- iyice sıvanadan çıktı bana hakaret ediyorİĞRENÇ YARATIK
Benimde sana karşı tükendi defol git benimle muhatap olmaallah belanı versinbaşka ne diyimki?
hakaret haznem tükendi
Yanımda dur şuna karşı laaaanSerhat hakkında ne diyosan doğrudur cnm
şunu banlayın @Çiğdem- iyice sıvanadan çıktı bana hakaret ediyor
Yalnız Fok senin başkanın oluyor serhatBenimde sana karşı tükendi defol git benimle muhatap olma
karpuz kafalı kertenkele bırakta züleyhaya dalayım bir dizi izletmedinizBenimde sana karşı tükendi defol git benimle muhatap olma
o ne anlar başkana saygıdan anca üç bacaklıların peşinde koştururYalnız Fok senin başkanın oluyor serhat
Ona da başkanlığına da tükürürümYalnız Fok senin başkanın oluyor serhat
En iyisi şunu bir öpü vero ne anlar başkana saygıdan anca üç bacaklıların peşinde koştururüç bacaklı parlak avcısı kertenkele
ZÜleyhalar götürsün senikarpuz kafalı kertenkele bırakta züleyhaya dalayım bir dizi izletmediniz
Videoda yer vermemiş zaten Harun kızdı başkanımızOna da başkanlığına da tükürürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?