Sen ancak pabucumun admini olursun lahana suratöyle deme geleceğin adminiyim tersime gelirse banlarım
Ciddiyim oy kullanma butonu filan yok. Birine mi yolluyoruz sanatçıları? Çok uzun olduğu için açıklamanın hepsini okumadımİlk sayfada işte
Nerede nasıl kullanıyoruz bilsem kullanacağım@MelankoliK İrem'e 1 vermez daha iki gün önce piknikte beraber İrem söyledik
Yahu sen oy kullanacağım de @Çiğdem- sana şarkıları özelden yolluyor.Biri doğru düzgün anlatırsa kullanırım yoksa kalacak.
benim şarkıyla gelmediğin için zaten kötü oy vereceğimi başta söylemiştimelenirsen kabahat @Dosi nin tamda şarkıyı değiştirecekken sana engel oldu
Elenmemesinin sebebi beni dinlemesi olmuşBuna yüksek ver haftaya senin şarkı yarı finale çıkarsam gelecek
sen öyle san türbüşona olan öfkemiz , kırgın kertenkeleyi ipten almıştır başka açıklaması yok bununElenmemesinin sebebi beni dinlemesi olmuş
onun laf edecek yüzümü var kaçtı gitti buraya uğraması altı ayı bulur
Seviyorum kanka
Kadrolu jürilerden olduğu bir kez daha kanıtlandı, ki 2018 değil 2015'ten beri oy kullanıyor bu adam hem de gördüğünüz gibi 2018'de de çeyrek finalde ilk kez oy kullanmış çünkü şarkı sayısı azaldıkça jüri artıyor malum.
Yahu bir de Sertab'ı sever misin diyor şirinlik bile yapmış şimdi niye bu kadar karşı kiKadrolu jürilerden olduğu bir kez daha kanıtlandı, ki 2018 değil 2015'ten beri oy kullanıyor bu adam hem de gördüğünüz gibi 2018'de de çeyrek finalde ilk kez oy kullanmış çünkü şarkı sayısı azaldıkça jüri artıyor malum.
Bu yüzden @kerem in bu sezon çeyrekte finalde olmasına karşı çıkmasının bir kez daha kabul edilemez olduğunu görüyoruz sanırm..
@The_Erinch @Gerekli24 @Angelica @Zeyno @MasacRE @Maskeli Fedai @slhttnmtl @BARON男爵 @Dosi @Tolstoyevski @DarkLegenD @Aserat @mrt-06 @Özgür @mesmeso
Olmm senden korkulur valla 🤭🤭🤭Kadrolu jürilerden olduğu bir kez daha kanıtlandı, ki 2018 değil 2015'ten beri oy kullanıyor bu adam hem de gördüğünüz gibi 2018'de de çeyrek finalde ilk kez oy kullanmış çünkü şarkı sayısı azaldıkça jüri artıyor malum.
Bu yüzden @kerem in bu sezon çeyrekte finalde olmasına karşı çıkmasının bir kez daha kabul edilemez olduğunu görüyoruz sanırm..
@The_Erinch @Gerekli24 @Angelica @Zeyno @MasacRE @Maskeli Fedai @slhttnmtl @BARON男爵 @Dosi @Tolstoyevski @DarkLegenD @Aserat @mrt-06 @Özgür @mesmeso
Kadrolu jürilerden olduğu bir kez daha kanıtlandı, ki 2018 değil 2015'ten beri oy kullanıyor bu adam hem de gördüğünüz gibi 2018'de de çeyrek finalde ilk kez oy kullanmış çünkü şarkı sayısı azaldıkça jüri artıyor malum.
2018 konusu bu yalnızKonu 2015'lere kadar gitmiş bu gece son kez açıklamamı yapayım. Tamamen yarışmacılarıma göre davrandığımızı ve bu durum onları etkilediği için onların görüşlerini dikkate almalıyız. Baştan beri 6 yarışmacıdan 1 değil, 2 değil tam 3 yarışmacı buna itiraz ettiyse bunu gözardı etmemiz mümkün değil. Dediğim gibi bununla ilgili en baştan özel mesaj yoluyla şikayet geldi ve bu durum onların yarışmadaki kaderlerlerini etkileyebileceği için bu durumu dikkate almalıyız. Burada yarışmanın başından beri jüri üyesi olan ve internet sıkıntılarından dolayı ancak geçen hafta oy kullanan Yiğitt'in oylarına dahi itiraz gelse yine aynı durumu dikkate alırdık. Hala da dikkate alıyoruz, eğer bir itiraz söz konusuysa değerlendirmeye alacağımızı söylemek isterim. Bahsedilen iki jürinin oyu finalde halk oylaması adı altında dikkate alınacağını söylememe zaten gerek yok. Ama burada yarışmacıların yarısının herhangi bir şikayet ve itiraz söz konusuysa ve bu da yarışmanın seyrini değiştirebiliyorsa burada bana daha fazla açıklama yapmak düşmez. İyi geceler.
Yarışmacıları önemsiyorum diyorsun ama karara itiraz eden @Tolstoyevski, @Özgür ve @The_Erinch de yarışmacı değil mi? Niye onları yarışmacı olarak dikkate almıyorsun da sadece diğerlerine (daha doğrusu kankalarına) göre hareket ediyorsun? Şikayet eden kişiye söyle burası kaç yıllık bir yarışma ve sırf kendi şarkısına güvenmiyor diye eski köye yeni adet getirmeye kalkmasın. Kusura bakma ama daha önce herkes bu yarışmaya oy verebiliyorken şimdi böyle bir kural getirmeye hakkın yok.Konu 2015'lere kadar gitmiş bu gece son kez açıklamamı yapayım. Tamamen yarışmacılarıma göre davrandığımızı ve bu durum onları etkilediği için onların görüşlerini dikkate almalıyız. Baştan beri 6 yarışmacıdan 1 değil, 2 değil tam 3 yarışmacı buna itiraz ettiyse bunu gözardı etmemiz mümkün değil. Dediğim gibi bununla ilgili en baştan özel mesaj yoluyla şikayet geldi ve bu durum onların yarışmadaki kaderlerlerini etkileyebileceği için bu durumu dikkate almalıyız. Burada yarışmanın başından beri jüri üyesi olan ve internet sıkıntılarından dolayı ancak geçen hafta oy kullanan Yiğitt'in oylarına dahi itiraz gelse yine aynı durumu dikkate alırdık. Hala da dikkate alıyoruz, eğer bir itiraz söz konusuysa değerlendirmeye alacağımızı söylemek isterim. Bahsedilen iki jürinin oyu finalde halk oylaması adı altında dikkate alınacağını söylememe zaten gerek yok. Ama burada yarışmacıların yarısının herhangi bir şikayet ve itiraz söz konusuysa ve bu da yarışmanın seyrini değiştirebiliyorsa burada bana daha fazla açıklama yapmak düşmez. İyi geceler.
Aferin kırk yılda bir doğru şeyler konuştunYarışmacıları önemsiyorum diyorsun ama karara itiraz eden @Tolstoyevski, @Özgür ve @The_Erinch de yarışmacı değil mi? Niye onları yarışmacı olarak dikkate almıyorsun da sadece diğerlerine (daha doğrusu kankalarına) göre hareket ediyorsun? Şikayet eden kişiye söyle burası kaç yıllık bir yarışma ve sırf kendi şarkısına güvenmiyor diye eski köye yeni adet getirmeye kalkmasın. Kusura bakma ama daha önce herkes bu yarışmaya oy verebiliyorken şimdi böyle bir kural getirmeye hakkın yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?