@kerem İle @denizz19 u ele Elendikten sonra hatrını sorsunlarEn iyisi oylarımı kullanıp kurtulayım ben
@kerem İle @denizz19 u ele Elendikten sonra hatrını sorsunlarEn iyisi oylarımı kullanıp kurtulayım ben
Bu cümleden elenmediğimiz gerçeği mi çıkıyor.@kerem İle @denizz19 u ele Elendikten sonra hatrını sorsunlar
Yalın ve Maskeli'nin stüdyoda morallerinin bozuk olduğu söyleniyor...@kerem İle @denizz19 u ele Elendikten sonra hatrını sorsunlar
Umarım bu güzel düşüncelerim karşılığını bulmuştur.Kullandım hayırlısı olsun
@Maskeli Fedai ‘ye de söyledim oy kullanırken duygularımı katmıyorum. Tabi teşekkürler düşüncelerin için tekrar.Umarım bu güzel düşüncelerim karşılığını bulmuştur.
öyle deme geleceğin adminiyim tersime gelirse banlarımSenin ne haddine beni banlamak terbiyesiz
reklamlara bak sen bunca çaba boşa gidecekmiş nerdeyseŞarkımız pek çok dizide de kullanılmıştı onları da hatırlayalım
Allahım her diziye uyumdan öleceğiz.
Aaa ozaman kızılderili türkçesini bırak normal konuş ayoll @destere
Puanlarını söylede tabloya geçelim seni bekliyorum dünden beridir
Sizlerin sayesinde Yalnız Türbüşondan kurtulduntehtit işe yaramış )
tam onikiden vurmuşum @Yiğitt in türbüşon için çok üzüldüm amaAaa çok ilginç bir oylama oluyor yine akşama bekleriz ayoll Güvenlik lazım olacak
hesaplarımı ona göre yapmıştım geçen hafta elimden kıl payı kurtuldu bu hafta ördeği avladıkSizlerin sayesinde Yalnız Türbüşondan kurtuldun
Sırada kim varhesaplarımı ona göre yapmıştım geçen hafta elimden kıl payı kurtuldu bu hafta ördeği avladık