Ben Feridun'la final görmüş bir insanım, demek ki anlıyorum bu işten
Ben Feridun'la final görmüş bir insanım, demek ki anlıyorum bu işten
Aaa gel gel @destere ortadan kaybolmadan yaparsak seni destekler yineBen Feridun'la final görmüş bir insanım, demek ki anlıyorum bu iştenGelecek sezon katılayım da görün gününüzü
(ilk hafta elendi)
Bizim sıvacıların da seveceği bir isim var aklımda, gelirim herhalde sonradan caymazsam
Sıvacılar seviyorsa diğerleri sevmiyordurBizim sıvacıların da seveceği bir isim var aklımda, gelirim herhalde sonradan caymazsam![]()
@destere ve @mrt-06 kullanınSıvacılar seviyorsa diğerleri sevmiyordur![]()
![]()
Bu arada tek @xemrexxx başkan kullandı şuan @Maskeli Fedai![]()
![]()
@destere de henüz gelmemiş @sokak sanati @mrt-06 da bekleniyor kaldın Emrenin eline
![]()
![]()
![]()
Hadi başka kapıya elendik zaten
oylarımı yolladım vatana millete hayırlı ve uğurlu olsunSıvacılar seviyorsa diğerleri sevmiyordur![]()
![]()
Bu arada tek @xemrexxx başkan kullandı şuan @Maskeli Fedai![]()
![]()
@destere de henüz gelmemiş @sokak sanati @mrt-06 da bekleniyor kaldın Emrenin eline
![]()
![]()
![]()
Senden ne hayır gelir ki yine totonla dinleyip oylamissin .ssoylarımı yolladım vatana millete hayırlı ve uğurlu olsun![]()
artik dogursa ya da gazını çıkarsa da rahatlasa su Hogatha .ssHadi başka kapıya elendik zaten@MasacRE- 'ye 20 - 25 şarkılık liste verdim beğendiklerini söyledi sadece, şirret sincap seni
![]()
artik dogursa ya da gazını çıkarsa da rahatlasa su Hogatha .ss
Ekli dosyayı görüntüle 62228
oylarımı yolladım vatana millete hayırlı ve uğurlu olsun![]()
Kullandım oylarımı...
Hadi başka kapıya elendik zaten@MasacRE- 'ye 20 - 25 şarkılık liste verdim beğendiklerini söyledi sadece, şirret sincap seni
![]()
Aaa çok ilginç bir oylama oluyor yine akşama bekleriz ayoll Güvenlik lazım olacakBizim sıvacıların da seveceği bir isim var aklımda, gelirim herhalde sonradan caymazsam![]()
Kullandım oylarımı...
oylarımı yolladım vatana millete hayırlı ve uğurlu olsun![]()
Senden ne hayır gelir ki yine totonla dinleyip oylamissin .ss
Ben hariç herkes inşallah