o öyle süt dökmüş kedi numaralarını boşuna yapmıyorAaa bu foto benim zayıf noktam bununla savuşturuyor Maskeli beni
o öyle süt dökmüş kedi numaralarını boşuna yapmıyorAaa bu foto benim zayıf noktam bununla savuşturuyor Maskeli beni
acında boğul
Bu senin için geçerlidir fok olan sensinzaten fok böceği içinde fok içinde yaşamak cennette yaşamaya benziyormuş derler
evet biz sustuk puanlarımız kafanda patlayacak pardon puanlarımızla konuşacağız
Bu haftayı zayıf buldum boncuklarımı sandığa koyup oyladım ilk kezSusunSizi daha fazla dinlemek istemiyorum
Orası doğru MS bitince yine selam vermezo öyle süt dökmüş kedi numaralarını boşuna yapmıyorçıkarcı pis karanlık ruhlu @Maskeli Fedai nin bize işi düşmesin selam bile vermez her şey çıkar olmuş
Ondan gelecek hiç birşeyi istemem
Hah şunu bileydin işteo öyle süt dökmüş kedi numaralarını boşuna yapmıyorçıkarcı pis karanlık ruhlu @Maskeli Fedai nin bize işi düşmesin selam bile vermez her şey çıkar olmuş
Görende çok büyük fark var sanacak
hah işte böyle çıkar maskeni maskeli maskenin altındaki şirret yüzünü görelim
noldu puanların gelmeyeceğini anlayınca özündeki kötülük ortaya çıktı karpuz gibi
Hhaha Maskeli haklı gibi bu sefer@Çiğdem- nerde ruh hastası var jüriye toplamış
hepsine bir puan vermen olmamış amaBu haftayı zayıf buldum boncuklarımı sandığa koyup oyladım ilk kez
nolmuş yani iyi olsada sana ne faydası var yalın iyi değilki ?
Yalın en efsane şarkısıyla geldinolmuş yani iyi olsada sana ne faydası var yalın iyi değilki ?
vayy hain gül gibi jüri başkanın dururken psikopat yarışmacılarımı savunuyorsunHhaha Maskeli haklı gibi bu sefer
forum halkı eve kedi köpek almıyor puan veriyorYalın en efsane şarkısıyla geldiForum halkı sahip çıkacaktır
Sen kime psikopat dedinvayy hain gül gibi jüri başkanın dururken psikopat yarışmacılarımı savunuyorsun
forum halkı eve kedi köpek almıyor puan veriyoronun için sahiplenmek gibi bir düşünceleri yok
zaten hediye vermeye niyeti olan kim? boşuna sevinme sana yağmurlu havada tek damla su yokOnda
Ondan gelecek hiç birşeyi istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?