Maskeli Fedai
Favori Üye
Bu zehirli oku atmayacaktın.Sen ilk önce 1 kere yarı finale yada finale çık sonra konuş. Ucuz şey
Bu zehirli oku atmayacaktın.Sen ilk önce 1 kere yarı finale yada finale çık sonra konuş. Ucuz şey
@Çiğdem- nerde ruh hastası var jüriye toplamışsen bu hafta yalı kazığıyla birlikte elenip kendine yeni hobiler edineceksino yüzden lobileri boşver yeni hobiler edinmeye bak
hah işte böyle çıkar maskeni maskeli maskenin altındaki şirret yüzünü görelim@Çiğdem- nerde ruh hastası var jüriye toplamış
Şu an çok gerginimhah işte böyle çıkar maskeni maskeli maskenin altındaki şirret yüzünü görelim
noldu puanların gelmeyeceğini anlayınca özündeki kötülük ortaya çıktı karpuz gibi
parlakla yarışan sanki bizizŞu an çok gerginimÖn hazırlık yapıyorum elenirsem var ya siz göreceksinizBütün parlakçıları üstünüze salacam
(Oyamadıparlakla yarışan sanki bizizgittin güzel bir şarkıcı buldunda oy mu alamadın bizden ? zaten @Bully e kinim var tam bir saydıramadan kaçtı forumdan onu temsilen seni oyacağız bu hafta
@Maskeli Fedai de @Bully gidince geldigeldim ki hain burda hala gitmemiş forumu açmamla kapamam bir oldu
bakma @Maskeli Fedai yalı kazığına faydası dokunur diye kokmuş eski emekli hain codmine selam veriyor
Aaa Arslan Bey de oy vermeye devam ediyor Bully da verecek @Maskeli Fedai @sokak sanatiforumda olmayanların oy hakkı olmamalı @Bully ye niye oy hakkı tanıyorsunki?o zaman bende bütün konu komşuya haber vereyim gelip @Maskeli Fedai nin yalı kazığına bir puanı bassınlar
@Harunnn60 gagasına uyguladığın tarifeyi uygulaman lazımnasılki gaganın gönderdiği oyları geçersiz sayıyorsan eski püskü codminlerinde oy hakkı olmamalı
şeytan diyor puanlarını şimdi açıkla çarp yüzüne mort olsun(Oyamadı)
hediye olarak şimdiden gidip fok böceği toplayayım biraz ikiside çok sever
@Maskeli Fedai Kullandı gibi bencede @Bully u ama artık forumda olmadı için rahat oy verecek Bullybakma @Maskeli Fedai yalı kazığına faydası dokunur diye kokmuş eski emekli hain codmine selam veriyorzaten yalın elensin maskeliyle eski püskü codmin yine kanlı bıçaklı olur
bakma @Maskeli Fedai yalı kazığına faydası dokunur diye kokmuş eski emekli hain codmine selam veriyorzaten yalın elensin maskeliyle eski püskü codmin yine kanlı bıçaklı olur
Susun
Yalın'ı sevmesen bile beni seversin senşeytan diyor puanlarını şimdi açıkla çarp yüzüne mort olsun
ama şeytana uymayacağım yarışma gününü bekleyip seni usulca itekleyeceğiz yarışmadan
kabul etmiyoruz başkanlara danışmadan böyle karar alamazsın
Aaa bu foto benim zayıf noktam bununla savuşturuyor Maskeli benibu resmi @Harunnn60 la bir yerden hatırlıyoruz pek sıması yabancı gelmedi kedinin
evet biz sustuk puanlarımız kafanda patlayacak pardon puanlarımızla konuşacağızSusunSizi daha fazla dinlemek istemiyorum
Acımız var...
O başkanlardan sana fayda gelmezkabul etmiyoruz başkanlara danışmadan böyle karar alamazsınbiz burda neciyiz ?
sizde bir el atın fikirlerime gereksiz başkan yardımcıları @sokak sanati @mrt-06 @xemrexxxbu davada yalnız bırakmayın beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?