ben aşk adamıysam yalınla ne işim olur ecünnülere asılayım bariZalim olma reyizSen aşk adamısın unutma
![]()
ben aşk adamıysam yalınla ne işim olur ecünnülere asılayım bariZalim olma reyizSen aşk adamısın unutma
![]()
Şarkı konusunda diyoruz fok reyizben aşk adamıysam yalınla ne işim olur ecünnülere asılayım baritek mesajla kendi ayağına kurşun sıkıyorsun
![]()
bende şarkının çıktığı bünyeden bahsediyorum fazla uzaklaşmadım yani konudanŞarkı konusunda diyoruz fok reyiz![]()
Sen zamanında Tarkan'a da böyle yapardınbende şarkının çıktığı bünyeden bahsediyorum fazla uzaklaşmadım yani konudan![]()
aynen geçmişimle ne kadar gurur duysam azdırSen zamanında Tarkan'a da böyle yapardınOnu da bir çeyrek akşamı elemiştiniz .ss
Bir kez de Maskeli kardeşinizi şampiyon yapın be...aynen geçmişimle ne kadar gurur duysam azdır
darısı yalının başına![]()
birde unutmadan tarkanın bir şarkısını sevmiştim sanırım diğerleri çöptüSen zamanında Tarkan'a da böyle yapardınOnu da bir çeyrek akşamı elemiştiniz .ss
öyle benim isteğimle olsa önce kendimi direk şampiyon yaparım yarışmaya girmeden hemdeBir kez de Maskeli kardeşinizi şampiyon yapın be...
Zalim'e zamanında iyi vermişsinbirde unutmadan tarkanın bir şarkısını sevmiştim sanırım diğerleri çöptü
yalının ise üç dört şarkısı güzel bana göre gerisi çöpşimdi o üç dört şarkıdan biriyle gelmediğine göre sen yanmışsın demektir
tabi benim sevmemem diğerlerinin sevmeyeceği anlamınada gelmez diğer kötü kulağa sahip jüriler belki sevmiştir
![]()
Şampiyon olmasam "öyle benim isteğimle olsa önce kendimi direk şampiyon yaparım yarışmaya girmeden hemdeben dururken şampiyonluk sizin neyinize
![]()
Şampiyon olmasam "" reyize veda edeceğim. Emoji kullanmayacam artık...
o zamanki rakipleri çok zayıftırZalim'e zamanında iyi vermişsinDemek ki seviyorsun
![]()
seni teselli etmiştir her atılan mesaja inanma alamancı hayal kırıklığına uğrarsın herkes benim gibi dobra değilki gerçekleri söylesin![]()
Tamam anladık, en çok benim şarkımı beğendin. 100 puan vereceksin şarkıma.evet bu hafta sertaba hesabı peşin ödemeyi düşünüyorum![]()
İçin fesat senin, kapak otomatikmen youtube tarafından oluşturuluyor zaten cahil.ama vidoo yu açmadan sertab gözüküyor orda alamancı @kerem e torpil geçmiş gaga![]()
5 yarışmacı kaldı Herkese bu hafta bu şekilde beğeni yolladım daha oylar açıklanmadı üzdün diyorsun@turkuazz bile Harika atmamış bu hafta geçen hafta atmıştı beğeni atmış bu hafta üzdün turkuaz![]()
Yarışmacı sayısı az kalınca beğeni butonu yarışmacılara kullanıyorum@turkuazz herkese beğeni atmışsın gerçi ben de bir an üzülmüştüm acaba beğenmedi mi diye![]()
Sonradan dank etti5 yarışmacı kaldı Herkese bu hafta bu şekilde beğeni yolladım daha oylar açıklanmadı üzdün diyorsun![]()
Sana fırtına etkisi yaratırımgüneşi söndürmek mümkün değilen iyisimi sen diğer jürileri üflemeye başla benden hayır yok
![]()
Kullanma birdaha şu programı. Ana sayfada da birşey görünmüyor zaten.![]()
Hızlı resim dışındakıleri kaldırmaya başladılar img den sonra resimagta uçmuşHesap sorduğun için diss attım@Çiğdem-