insanların günü güne uymaz ruh hali değişebilir puanda değişebilir tabi
insanların günü güne uymaz ruh hali değişebilir puanda değişebilir tabi
Reyiz seni parlakçılık akımıyla savaş için çağırdık yaptıklarına bakinsanların günü güne uymaz ruh hali değişebilir puanda değişebilir tabideğişmeyen tek şey yalı kazığıdır bildim bileli aynı
güne senle sohbet ederek başlamak direk çamura batmak gibi bişey
yani yalına yüksek puan vermeyeyimmi ? tamam kızları başa koyarımReyiz seni parlakçılık akımıyla savaş için çağırdık yaptıklarına bak
Hayır ecünnüleri kovmaya devam etyani yalına yüksek puan vermeyeyimmi ? tamam kızları başa koyarım
bir an parlakçısın diyince parlaklara yüksek puan vermemi istemiyorsun zanettimHayır ecünnüleri kovmaya devam et@Çiğdem-
Ahahabir an parlakçısın diyince parlaklara yüksek puan vermemi istemiyorsun zanettimbu tarz mesajlar yazma insan yanlış anlayıp biri basabiliyor
Sen zaten batmışsın batacagin kadargüne senle sohbet ederek başlamak direk çamura batmak gibi bişeyama bir şekilde çamurdan kurtarmamız lazım kendimizi o yüzden çırpınıyoruz
Yalandan üzülmekhangisi ?
yalandan üzüntümü yoksa rekabetmi hangisi yarışma formalitesi ?
kendini tarif etmişsinSen zaten batmışsın batacagin kadar
böyle harbi ol işteYalandan üzülmek
Şarkımı sevdin miböyle harbi ol işte
hadi gel üzülmüş gibi yapak
yalnız nefret sönüp aşk başlayana kadar senin irem bir deri bir kemik elenmiş olacak ona üzülüyorumBüyük aşklar nefretle başlar
Daha oylamaya var ben su serperim üstüneyalnız nefret sönüp aşk başlayana kadar senin irem bir deri bir kemik elenmiş olacak ona üzülüyorum
güneşi söndürmek mümkün değilDaha oylamaya var ben su serperim üstüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?