Sen varken günaydın olur mu hiç kara gün olurgünaydın sümüklü kertenkele
Sen varken günaydın olur mu hiç kara gün olurgünaydın sümüklü kertenkele
olsun sonuçta karanlık bile senin gibi birinin üstüne doğarken acaba doğsammı bu fasulyeye karanlık bile fazla diye düşünüyordurSen varken günaydın olur mu hiç kara gün olur
Kıyma bizi fok başkantürbüşonla yarışan haricinde hepside elenmesini düşündüğümüz üyelerama türbüşonlu codmine kıyamayız
Seninle tartışmıyorum tebliğ ediyorumolsun sonuçta karanlık bile senin gibi birinin üstüne doğarken acaba doğsammı bu fasulyeye karanlık bile fazla diye düşünüyordur
şeytan diyor tüm şarkılara bas bir puanı sonra bir köşede kolbastı oynaKıyma bizi fok başkan
istersen mabadınla ceviz topla bananeSeninle tartışmıyorum tebliğ ediyorum
( Tam puanı bastı ve şampiyon yaptışeytan diyor tüm şarkılara bas bir puanı sonra bir köşede kolbastı oyna
(ve maskelinin elenmeden önce son gördüğü rüyaydı bu( Tam puanı bastı ve şampiyon yaptı)
Yarışma formalitesi buyalancıyı atlar tepsinmikendin kurtulsan bayram edersinbeş arkadaş içinde üzüleceğim vahh vahh
insanlar niye yalan söyler anlamamki?
bu resimle ilgili düşüncelerimi anlatmıştım daha önce ;
Elenirsem avcı olacağımbu resimle ilgili düşüncelerimi anlatmıştım daha önce ;
hangisi ?Yarışma formalitesi bu
elenirsen zaten av olmuşsun demektirElenirsem avcı olacağım
Bu hafta elenmeyeceğimi umut ediyorumelenirsen zaten av olmuşsun demektir
umut fakirin ekmeği ye ye bitmezBu hafta elenmeyeceğimi umut ediyorum
birde oy veresi tutuyormuş bak ki yalın bir puan@Jonsnow eskiden oy kullanmışsınız bu yarışmada yine bekleriz
@Jonsnow Yalın'a tam puanı basmış zamanındabirde oy veresi tutuyormuş bak ki yalın bir puano zaman adamı çağırdığın için gidip kendini eşeklere teptirsen yeridir yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?