O zamanki yarışmacılar kimdi? Sertab Erener, ?, ?. Kalitenin yanında olmak tesadüf değildir.Senin bu tavrın bana iki sezon öncesini hatırlattı. Kişiler farklı sadece.
Başta Yalın, İrem Derici, Sezen Aksu, Gökhan Türkmen, Kenan Doğulu... Hande Yener ve Demet Akalın da vardı. Çok seversin.O zamanki yarışmacılar kimdi? Sertab Erener, ?, ?. Kalitenin yanında olmak tesadüf değildir.Aynen devammm.
@The_Erinch şaşırttı gerçekten. Bu şarkıyı finalde kullanır diye düşünmüştüm. Finalde hangisini kullanacak hatırlayamadım şimdi.Olup bitene seyirci kalmak ne de güzelmiş öyle.
Zamanında Annem fragmanını izlediğimde aşırı duygulanmıştım ama şarkısı duyguyu geçiremedi, her ne kadar dıştan olumsuz gibi görünse de benim için olumlu bir şey.Gerçi 4 tane puan vermek de çok zor be.
Ben söylendi diye biliyorum ya.Başta Yalın, İrem Derici, Sezen Aksu, Gökhan Türkmen, Kenan Doğulu... Hande Yener ve Demet Akalın da vardı. Çok seversin.
------
@The_Erinch şaşırttı gerçekten. Bu şarkıyı finalde kullanır diye düşünmüştüm. Finalde hangisini kullanacak hatırlayamadım şimdi.
Sezen Aksu hariç hepsine tamamım.Başta Yalın, İrem Derici, Sezen Aksu, Gökhan Türkmen, Kenan Doğulu... Hande Yener ve Demet Akalın da vardı. Çok seversin.
------
@The_Erinch şaşırttı gerçekten. Bu şarkıyı finalde kullanır diye düşünmüştüm. Finalde hangisini kullanacak hatırlayamadım şimdi.
Niyeymiş o?Ben söylendi diye biliyorum ya.Garanti olmasını istemiş olabilir de bence bu hafta hiçbir şarkıcı garanti değil.Tarkan hariç.
Sezen, Sertab yerine İrem Derici'yi seçmen her şeyi özetliyor aslında.Sezen Aksu hariç hepsine tamamım.
Garanti kısmını diyorsan çünkü aşırı garip ve zorlu oluyormuş bu haftalar.Niyeymiş o?
Sezen, Sertab yerine İrem Derici'yi seçmen her şeyi özetliyor aslında.
O zaman elenmenin şerefine paylaş bi MAO veya Evlenmeliyiz'den birini de kendimize gelelim.Garanti kısmını diyorsan çünkü aşırı garip ve zorlu oluyormuş bu haftalar.Tarkan ise her zaman en tepelerde olduğu için bence garantide, ha son anda bir şey olur da elenir, orasını bilemem.
Ben aslında dün de bahsettim profilimde bildiğin yarışıyormuş gibi recap'li paylaşacaktım ama şimdi yapan laf söz eder hiç çekemem.O zaman elenmenin şerefine paylaş bi MAO veya Evlenmeliyiz'den birini de kendimize gelelim.
Kim niye durduk yere laf eder diyeceğim ama neyse, paylaş da kulağımızın pası silinsin. Yarışmaya veda etsen de Hadise'ye veda etmedin hala.Ben aslında dün de bahsettim profilimde bildiğin yarışıyormuş gibi recap'li paylaşacaktım ama şimdi yapan laf söz eder hiç çekemem.
Yani kaliteli olduğumu özetliyor.Niyeymiş o?
Sezen, Sertab yerine İrem Derici'yi seçmen her şeyi özetliyor aslında.
Çok iyi tam da yarı finallik.🤩
Ekli dosyayı görüntüle 108882
Yarı Finalden Herkese Merhabalar;
Sizlerin değerli oyları ile Son Dörde erişebildik;bugüne kadar gösterdiğiniz ilgi için şükranlarımı sunuyorum.
Yüreklerinize Sağlık.
Bu hafta Huzurlarınıza...
Son derece sarsıcı,hisli ve çok değerli bir şarkı ile geliyoruz.
Sizleri Candan Erçetinin o büyülü sesi eşliğinde;
Yüreğinize yüreğinize çarpacak ; "ANNEM" adlı şarkısı ile başbaşa bırakıyorum...
""Annem annem
Sen üzülme
Sözlerin hep
Yüreğimde
Annem annem
Gel üzülme
Ben hala senin
Dizlerinde""
R: 0:12 - 1:31
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Yiğitt @Çiğdem @xdragxx @S.G.A.T. @Cervantes @Yakamoz-Asi @mrt-06 @HeisenBerg
Neyse paylaşayım o zaman profilde, sonuçta yarışmanın ilk başından beri düşündüm ama sonradan elendim.Kim niye durduk yere laf eder diyeceğim ama neyse, paylaş da kulağımızın pası silinsin. Yarışmaya veda etsen de Hadise'ye veda etmedin hala.
İltifat olarak kabul ediyorsan rica ediyorum ama Sertab ve Sezen yerine İrem Derici'yi tercih etmenin nedeni nedir diye sormak istiyorum. Eminim mantıklı bir açıklaması yoktur.Yani kaliteli olduğumu özetliyor.Teşekkür ederim canım bu güzel iltifat için.
Ne biçim soru bu?İltifat olarak kabul ediyorsan rica ediyorum ama Sertab ve Sezen yerine İrem Derici'yi tercih etmenin nedeni nedir diye sormak istiyorum. Eminim mantıklı bir açıklaması yoktur.
burda da paylaşımda bulun 🤗Neyse paylaşayım o zaman profilde, sonuçta yarışmanın ilk başından beri düşündüm ama sonradan elendim.Hadise'ye bundan sonra veda edemem.
Seni mi kıracağım, burada da bulunsun o zaman.burda da paylaşımda bulun 🤗
benim oylamamda iyi puan alırdın 🤗Seni mi kıracağım, burada da bulunsun o zaman.
Niyesi mi var? İrem henüz çocukken Sertab Eurovision'ı kazandı. Sezen'in yazdığı söz ve bestelerin haddi hesabı yok zaten. Zaten İrem, Sezen ve Sertab gibi bir kariyere sahip olmak için çabalayan biri.Ne biçim soru bu?Sen niye Sezen Aksu ve Sertab Erener'i tercih ediyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?