eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon Yarı Final [2'li Eleme] Sonuçları

Sizce Hangi İki Şarkıcı Yarı Finale Yükselecek?

• Candan Erçetin

Oy: 6 30.0%
  • maNga

Oy: 11 55.0%
  • Pinhani

Oy: 4 20.0%
  • Tarkan

Oy: 13 65.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
Biliyordum da sordum yine de :A
Bana kalırsa kazanamazsın :ozur:
------

Ekli dosyayı görüntüle 109050

İlk kez katıldığım bu MS maceramda yolum buraya kadarmış...

Son Dörde geldikten sonra elbette insan finali görmek ister,bunun üzüntüsünü hissetmiyorum desem kocaman bir yalan olur.

Ama bence buda çok büyük bir başarı benim adıma;

Candan Erçetin gibi bir ismi Son 4 başarı ile taşıdığıma inanıyorum...

" Candan Erçetinin Kaç Şarkısı Var ki?"
"Candan Erçetin buralarda olması skandal "
"Şarkı seçimlerinde strajedi hataları yapıyorsun"

Türevlerinde yorumlar okusakta Son 4 kalmayı başardık...

Bu aşamaya kadar gelmeme vesile olan herkese gönülden teşekkür ediyorum;gönüllerinize,yüreklerinize sağlık...

Yarışmanın finaline kalan arkadaşlarıma başarılar diliyorum.

Herkese iyi akşamlar.

Ekli dosyayı görüntüle 109051

Geceyi İç karartıcı bulduğunuz ANNEM adlı şarkı ile kapatıyorum...

Çok iyi yarıştın gerçekten, kesinlikle tebrik hakediyorsun <3

En sevdiğim şarkıcı diğerleriyle bana göre rakip bile olmayan Tarkan'ı buraya kadar çok iyi getirdin tebrikler @Tolstoyevski
@Özgür sana 1 puan verdim ama elenmene de üzüldüm Pinhani mlsf bana hitap etmiyordu. @The_Erinch abi sen de forumun genel kitlesine pek de hitap etmeyecek bir yarışmacıyla buraya kadar çok iyi geldin sana da gemçiş olsun.

Ekli dosyayı görüntüle 109050

İlk kez katıldığım bu MS maceramda yolum buraya kadarmış...

Son Dörde geldikten sonra elbette insan finali görmek ister,bunun üzüntüsünü hissetmiyorum desem kocaman bir yalan olur.

Ama bence buda çok büyük bir başarı benim adıma;

Candan Erçetin gibi bir ismi Son 4 başarı ile taşıdığıma inanıyorum...

" Candan Erçetinin Kaç Şarkısı Var ki?"
"Candan Erçetin buralarda olması skandal "
"Şarkı seçimlerinde strajedi hataları yapıyorsun"

Türevlerinde yorumlar okusakta Son 4 kalmayı başardık...

Bu aşamaya kadar gelmeme vesile olan herkese gönülden teşekkür ediyorum;gönüllerinize,yüreklerinize sağlık...

Yarışmanın finaline kalan arkadaşlarıma başarılar diliyorum.

Herkese iyi akşamlar.

Ekli dosyayı görüntüle 109051

Geceyi İç karartıcı bulduğunuz ANNEM adlı şarkı ile kapatıyorum...

İç karartıcı dememe bakma, ben forumun arabesk babasıyım en iç karartıcı şarkılar benden soruluyor yani. :A

Bence Candan Erçetin ile buralara kadar harika geldin, kocaman tebrik ediyorum. Elenenlere bakınca forumun zevkine ve genel dinleyici kitlesine daha uyuyor gibi görünüyordu, ona rağmen buraya kadar gelmiş olman büyük başarı. Ben kendisini canlı dinlemiş ve bayılmıştım. :bhr:

• Harika
Reactions: The_Erinch
Öncelikle Tarkan'ı finale taşıyan tüm jüri üyelerimize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum, umarım finalde mega starı şampiyonluğa taşıyabiliriz efsaneleşmiş parçasıyla :Z

@The_Erinch Candan Erçetin'le ilk yarışmada çok iyi bir performans gösterdin, belki Melek bir tık erken gitti ama yine de diğer haftalarda çok iyi bir strateji ile final puanları toplaya toplaya son dörde kaldın, bu yüzden seni ayrıca tebrik ediyorum.

@Özgür Pinhani gibi naif şarkılara olan underrated bir grupla bence sen de çok başarılı bir performans elde ettin, sezon başında çok az kişi Pinhani'nin son 4'e kalacağını düşünürdü sanırım, bu yüzden seni de sonuna kadar tebrik ediyorum.

@Ahmed finalde rakibim olarak Manga olması, çok zorlu bir final olacak. Manga bu sezon sonradan açıldı ve gümbür gümbür ilerlerdi, final başarısı adına tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum. :Z

@Özgür canım sana da geçmiş olsun, bence son dörde kalan herkes kazanmıştır. Çok iyi gelmişsin buralara kadar, yeni sezonda birlikte yarışacağız inşallah. :bhr:

• Harika
Reactions: Özgür
@Tolstoyevski ve @Ahmed ikinizi tebrik ederim böyle en ufak bir hatada elenilen bir yarışmada final çok büyük başarıdır. İkinizi de kutlarım.

@The_Erinch ve @Özgür yarı finale kalmak da bence çok iyi bir strateji gerektirir artık bu turda biraz forum zevkine kalıyor yapacak bir şey pek olmuyor. O yüzden ben ikinizin de çok iyi yarıştığını düşünüyorum. Özellikle Pinhani yarı final ihtimali hiç görmüyordum ben başlarda.

@Tolstoyevski bence son 7 haftadaki sonuçlar bu finalin olacağını söylüyordu ama yine de sürpriz şekilde elenmekden çekiniyordum. Çok şükür burdayız. Umarım iyi olan kazanır. Tebrikler. :bhr:

@Özgür @The_Erinch çok iyi geldiniz buraya kadar. Geçmiş olsun.

@Emre Ozansoy @kerem teşekkürler sunucular. :bhr:

Muhteşem oy. :Z Çokk teşekkürler. :Z @batuhankaralar
------

Nakarat Gökselde, şarkının en iyi kısımları hep nakarat o yüzden öyle ama 1i umarım bunun için vermemişsindir. :( @Özgür
Düetlerde böyle bir sorun oluyor maalesef. Dursun Zaman sevdiğim bir şarkıdır ama diğer 2 şarkı benim için daha önde.

Neyse sen de şarkımı yarı finale yakıştırmamışsın sorun yok. :A
------

Manga-Tarkan finali bekliyordum ama gelen güzel puanlarla ne yalan söyleyeyim Pinhani olarak final şansım var gibi düşündüm bir an. :A

İki sezondur yarı finale gelip 3. oluyorum. :A Keşke bu sezon daha ilerisini görebilseydim ama bence yine de iyi yarıştım. İlk haftalar beklediğimden düşük gittim. Bazı haftalar kesin bu hafta elenirim dedim. Sürekli düşük puan verenler olmasına rağmen elenme korkusuna rağmen planlarımı bozmadan ilerledim. Çoğu kişi belki de Pinhani yarı finali bile göremez diye düşünüyordu ama iyi bir strateji izlediğimi düşünüyorum. Bakınca yarı finaldeki diğer 3 isim kadar popüler değil ama şarkılarıyla bu yarı finali kesinlikle hak etti diyorum. :Z Haftalardır puanları ve yorumlarıyla destek olan herkese teşekkür ederim. :bhr:

@Ahmed @Tolstoyevski sizleri de tebrik ediyorum dediğim gibi beklediğim bir finaldi. Finalde başarılar. :Z

@The_Erinch geçmiş olsun abicim sen de çok güzel yarıştın ve finali de hak ediyordun kesinlikle. :bhr: El ele elenmiş olduk. :A

@kerem @Emre Ozansoy emeklerinize sağlık. Acısıyla tatlısıyla güzel bir sezon oldu. Final için de şimdiden kolay gelsin diyorum.

Son düzenleme: