Biliyordum da sordum yine de
Çok iyi yarıştın gerçekten, kesinlikle tebrik hakediyorsun <3Ekli dosyayı görüntüle 109050
İlk kez katıldığım bu MS maceramda yolum buraya kadarmış...
Son Dörde geldikten sonra elbette insan finali görmek ister,bunun üzüntüsünü hissetmiyorum desem kocaman bir yalan olur.
Ama bence buda çok büyük bir başarı benim adıma;
Candan Erçetin gibi bir ismi Son 4 başarı ile taşıdığıma inanıyorum...
" Candan Erçetinin Kaç Şarkısı Var ki?"
"Candan Erçetin buralarda olması skandal "
"Şarkı seçimlerinde strajedi hataları yapıyorsun"
Türevlerinde yorumlar okusakta Son 4 kalmayı başardık...
Bu aşamaya kadar gelmeme vesile olan herkese gönülden teşekkür ediyorum;gönüllerinize,yüreklerinize sağlık...
Yarışmanın finaline kalan arkadaşlarıma başarılar diliyorum.
Herkese iyi akşamlar.
Ekli dosyayı görüntüle 109051
Geceyi İç karartıcı bulduğunuz ANNEM adlı şarkı ile kapatıyorum...
İç karartıcı dememe bakma, ben forumun arabesk babasıyım en iç karartıcı şarkılar benden soruluyor yani.Ekli dosyayı görüntüle 109050
İlk kez katıldığım bu MS maceramda yolum buraya kadarmış...
Son Dörde geldikten sonra elbette insan finali görmek ister,bunun üzüntüsünü hissetmiyorum desem kocaman bir yalan olur.
Ama bence buda çok büyük bir başarı benim adıma;
Candan Erçetin gibi bir ismi Son 4 başarı ile taşıdığıma inanıyorum...
" Candan Erçetinin Kaç Şarkısı Var ki?"
"Candan Erçetin buralarda olması skandal "
"Şarkı seçimlerinde strajedi hataları yapıyorsun"
Türevlerinde yorumlar okusakta Son 4 kalmayı başardık...
Bu aşamaya kadar gelmeme vesile olan herkese gönülden teşekkür ediyorum;gönüllerinize,yüreklerinize sağlık...
Yarışmanın finaline kalan arkadaşlarıma başarılar diliyorum.
Herkese iyi akşamlar.
Ekli dosyayı görüntüle 109051
Geceyi İç karartıcı bulduğunuz ANNEM adlı şarkı ile kapatıyorum...
Bu kadar üzülme Keremcim... Mangan var.Hadise'siz, Serdar Ortaç'sız eleme gecesi mi olurmuş... @slhttnmtl
Final puanları her zaman çeyrek finale kadar veriliyormuş. Sonradan öğrendim.Final puanı Tarkan 21, Manga 9'du. Şimdi Tarkan 24, Manga 11 oldu sanırım? @Emre Ozansoy
Düetlerde böyle bir sorun oluyor maalesef. Dursun Zaman sevdiğim bir şarkıdır ama diğer 2 şarkı benim için daha önde.Muhteşem oy. Çokk teşekkürler. @batuhankaralar
------
Nakarat Gökselde, şarkının en iyi kısımları hep nakarat o yüzden öyle ama 1i umarım bunun için vermemişsindir. @Özgür