Sen de o zaman öyle bir tane patlat abimŞarkılara bak gelen maşAllah.. Final havasında adeta....
Sen de o zaman öyle bir tane patlat abimŞarkılara bak gelen maşAllah.. Final havasında adeta....
Hanım efendiye ne olmuş böyle ya9.haftadan herkese sevgiler. Bu hafta Yaş Hikayesi albümünde yer alan ve yayınlandığı dönem hem televizyonda hem de radyolarda en çok çalan şarkılar arasına giren "Topsuz Tüfeksiz" ile geliyoruz. Umarım seversiniz. Herkese başarılar.
0.15 - 1.25
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem @cookies @S.G.A.T.
İmzalı, noter onaylı son 7 im belli... Artık sıramı çizdim. Tüm turlar için şarkıları belirledim, artık herşeyin hayırlısı... Tabi çok ciddi hareketli, daha gençlere yönelik sağlam tercihler var.. Bakalım Candan Ablamız nereye kadar yol alacak, hep birlikte göreceğiz 🙏🙏🙏☺️☺️☺️Sen de o zaman öyle bir tane patlat abim
1 puan verebileceğin şarkıyı gönderdim işte fena mıHanım efendiye ne olmuş böyle ya
Beni vurmaz kör bir kurşun9.haftadan herkese sevgiler. Bu hafta Yaş Hikayesi albümünde yer alan ve yayınlandığı dönem hem televizyonda hem de radyolarda en çok çalan şarkılar arasına giren "Topsuz Tüfeksiz" ile geliyoruz. Umarım seversiniz. Herkese başarılar.
0.15 - 1.25
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem @cookies @S.G.A.T.
Ne dersin bu hafta ne yaparızBeni vurmaz kör bir kurşun
Bana göre kesinlikle ilk üçte olması gereken bir şarkı ama forum zevksiz olduğu için son üçte falan olabilirNe dersin bu hafta ne yaparızsonuncu olur muyuz
Zaten final puanına değil hayatta kalmaya çalışıyorumBana göre kesinlikle ilk üçte olması gereken bir şarkı ama forum zevksiz olduğu için son üçte falan olabilir
Elenmezsin diye düşünüyorumZaten final puanına değil hayatta kalmaya çalışıyorum
Beşiktaşlı olanlara çok güzel İrlanda kahvaltısı hediyem var sebep Alanya’daki kural hatasıİmzalı, noter onaylı son 7 im belli... Artık sıramı çizdim. Tüm turlar için şarkıları belirledim, artık herşeyin hayırlısı... Tabi çok ciddi hareketli, daha gençlere yönelik sağlam tercihler var.. Bakalım Candan Ablamız nereye kadar yol alacak, hep birlikte göreceğiz 🙏🙏🙏☺️☺️☺️
Ne biliyorsun 1 gireceğimi1 puan verebileceğin şarkıyı gönderdim işte fena mı
Kafamda nasıl bir imaj çizdiysenNe biliyorsun 1 gireceğimi
Elenen belli olmuş9.haftadan herkese sevgiler. Bu hafta Yaş Hikayesi albümünde yer alan ve yayınlandığı dönem hem televizyonda hem de radyolarda en çok çalan şarkılar arasına giren "Topsuz Tüfeksiz" ile geliyoruz. Umarım seversiniz. Herkese başarılar.
0.15 - 1.25
Yani müzik zevkin yoksa çok da şey etmemek lazım
Listende değişikliğe mi gittin?9.haftadan herkese sevgiler. Bu hafta Yaş Hikayesi albümünde yer alan ve yayınlandığı dönem hem televizyonda hem de radyolarda en çok çalan şarkılar arasına giren "Topsuz Tüfeksiz" ile geliyoruz. Umarım seversiniz. Herkese başarılar.
0.15 - 1.25
Yoo niye kiListende değişikliğe mi gittin?
Vicdanın Affetsin'i kullanacaksın sandım.Yoo niye kiZaten vardı listemde
O da olacak ama bu hafta bunu uygun buldumVicdanın Affetsin'i kullanacaksın sandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?