Bahtın yok anacım, ondan. Neyse her şerde bir hayır varmış sana da elbet hayır denk gelir.Neden böyle felaketler geliyor başıma benim @slhttnmtl @kerem
Bahtın yok anacım, ondan. Neyse her şerde bir hayır varmış sana da elbet hayır denk gelir.Neden böyle felaketler geliyor başıma benim @slhttnmtl @kerem
Bu gece burada olmayan çok şey kaçırır.Bu hafta kulis baya karışık. Bu gece burada olun derim.@Emre Ozansoy
@Aserat e şikayet et Beşiktaşlı olduğu İçin acıyasım yok yayından kaldırsın @xemrexxxIyyyy kaknem @Emre Ozansoy neymiş en yüksek oy 11 miş ben 12 vermişim ayol Sanane ben oylarımı @denizz19 @Çiğdem @The_Erinch den biri elensin diye özel olarak ayarladım. Ss nasıl planlarımı bozarsın inş tez zamanda @serhatt la basılır sonra da zinadan Kellen gider. Ss
Ay evet eleneni belirlemiş oylarım inşallah çirkin sıska pis pisler davulcusu sinsi sinsirella kaknem paçoz Yamaşak ağızlı biri gider dicem de o zaman yarışmacı kalmıyorÇok önemli bir gelişmeye imza attığından haberin yok sanırım.
Hepimiz şikayet edelim ve bu gereksiz yarışma şuuutt.
Neleri değiştirdin bir bilsen.Iyyyy kaknem @Emre Ozansoy neymiş en yüksek oy 11 miş ben 12 vermişim ayol Sanane ben oylarımı @denizz19 @Çiğdem @The_Erinch den biri elensin diye özel olarak ayarladım. Ss nasıl planlarımı bozarsın inş tez zamanda @serhatt la basılır sonra da zinadan Kellen gider. Ss
Damga vurmak bnm işim neticede ben bir markayımNeleri değiştirdin bir bilsen.
Bir kez daha kanıtladın kendini.Damga vurmak bnm işim neticede ben bir markayım
Spoiler verdiği için tosbağanın oyunu en sona alalım yine.Ay evet eleneni belirlemiş oylarım inşallah çirkin sıska pis pisler davulcusu sinsi sinsirella kaknem paçoz Yamaşak ağızlı biri gider dicem de o zaman yarışmacı kalmıyor
Spoiler verdiği için tosbağanın oyunu en sona alalım yine.@Emre Ozansoy
Bu resimden uzak dur @xemrexxx
aynı sözler benim için de geçerli değil mi @Emre OzansoyBu arada mükemmel bir haftadı net en iyi şarkılar bu haftadaydı.
Dahada düşsün 31 e kadar sinirlerim bozuk @Emre OzansoyBu hafta 39 oyda kalmışız, 40 gelmemiş.@kerem
Kesinlikle.aynı sözler benim için de geçerli değil mi @Emre Ozansoy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?