bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 50,351
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Yoo gayet kaliteli oylar.
Yoo gayet kaliteli oylar.
Nefret ediyorsun sanırım şarkıdan @bazinga 😱 😱 😱Sevgili adminimiz @bazinga'nın oyları:
10 Puan -> Merve Özbey - Topsuz Tüfeksiz
9 Puan -> maNga - Bitti Rüya
8 Puan -> Hadise - Deli Oğlan
7 Puan -> Candan Erçetin - Parçalandım
6 Puan -> Model - Antidepresan Gülümsemesi
5 Puan -> Pinhani - Sevmekten Usanmam
4 Puan -> Tarkan - Öp
3 Puan -> mor ve ötesi - Deli
2 Puan -> Teoman - İki Yabancı
1 Puan -> Serdar Ortaç - Karabiberim
Ben bir şey deyince de demeyince de laf oluyor, o yüzden sustum artık.Sen sunduğun için @denizz19'la kaosa başlayabilirim, bugün dilim biraz sivri. Çünkü canım öyle istiyor.
Düetler senin kırmız çizgin abicim. Her hafta basıyorsun 1'i çünkü.Şarkı harika ki benim puanımda iyi ama düetli şarkıları ben riskli bulurum...kendi şarkıcınla yarışırken biranda kendini sahne dışında görebilirsin. @Silinmiş Üye @kerem
Kısmetse banada bir randevu ayarlarsın artık.Kendisiyle müzik hakkında genişçe sohbetlerimiz olmuştu ve verdiği oya şaşırdım. O yüzden.
Renkler ve zevkler tartışmaya kapalıdır. Ama bende dediğim gibi düetler riskli bana göre.Ben sevmiyorum malesef mesala en son 2 puan sevdim seni bir kere şarkısıydı okadar orjinal şarkıdan ben listeme bile almam tabi müzik zevki diğerleri puan aldırmıstı@Silinmiş Üye @kerem
Berbat oylar maalesef. Neyse daha fazla konuşmak istemiyorum.Yoo gayet kaliteli oylar.Deli'yi de severim aslında ama diğerleri daha çok sevdiğim şarkılardı.
Sizin düetiniz yok muRenkler ve zevkler tartışmaya kapalıdır. Ama bende dediğim gibi düetler riskli bana göre.
Duygularımın tercümanısın @Emre Ozansoy 😎Herkesin sevebileceği bir tür değil gibi duruyor, yoksa bu kadar üst üste düşük olmasının başka açıklaması olamaz.
Yok kötü bir örnek verdin..puanlarım gelsinde @Silinmiş ÜyeDüetler senin kırmız çizgin abicim. Her hafta basıyorsun 1'i çünkü.@Silinmiş Üye
Diğerleri kadar sevmiyorum diyelim, hep çok sevdiğim şarkıların denk geldiği bir hafta oldu.
Teomanla bile var. @Silinmiş ÜyeSizin düetiniz yok mu
Kesin istemediğim biri gidecek- 2. PUAN DURUMU -
108 | mor ve ötesi
105 | Serdar Ortaç
105 | Tarkan
102 | Model
101 | maNga
98 | Teoman
96 | Merve Özbey
88 | Pinhani
89 | Hadise
89 | MFÖ
82 | Candan Erçetin
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem @cookies @S.G.A.T. @DarkLegenD
Benim de kullanacağım bir düet var daha...Yok kötü bir örnek verdin..puanlarım gelsinde @Silinmiş Üyeama doğru diyorsun düetleri belli bir haftadan sonra riskli görüyorum. artık ezberledin beni be keremim.
Puanlarımdan yola çıkarsak MFÖ'yü uğurlayabiliriz bu hafta .- 2. PUAN DURUMU -
108 | mor ve ötesi
105 | Serdar Ortaç
105 | Tarkan
102 | Model
101 | maNga
98 | Teoman
96 | Merve Özbey
88 | Pinhani
89 | Hadise
89 | MFÖ
82 | Candan Erçetin
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem @cookies @S.G.A.T. @DarkLegenD
Bu kadar iyi puanlara rağmen düşme hattındaysak elendik demektir.- 2. PUAN DURUMU -
108 | mor ve ötesi
105 | Serdar Ortaç
105 | Tarkan
102 | Model
101 | maNga
98 | Teoman
96 | Merve Özbey
88 | Pinhani
89 | Hadise
89 | MFÖ
82 | Candan Erçetin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?