@slhttnmtl şaka mısın sen ya 10 puana bile üzücü atıyorsun, bu nasıl bir açgözlülük nasıl bir hırstır... @kerem
Ha dur bir ya eksiz olunca anlamadımne yapıyoruz biz burada
O üçlünün bütün şarkıları bana hitap ediyor çünkü. Keşke sende birini seçseymişsin.
Yukarısı çık şıkısıktı ama bencede iyidirTeşekkürler @Çiğdem fena değil.
Kafayı yemiş... 😱@slhttnmtl şaka mısın sen ya 10 puana bile üzücü atıyorsun, bu nasıl bir açgözlülük nasıl bir hırstır...@kerem
Sen yaşıyon mu@Sherlock un sevip de itiraf edemediği şarkı buydu bence.
Süper puan @Tolstoyevski teşekkürler.@Tolstoyevski'nin oyları:
10 - Model ( daha önce hiç Model dinlemezdim ama oldukça beğeniyorum nedense )
9 - MFÖ
8 - Merve Özbey
7 - Manga
6 - Mor Ötesi (Recap gereksiz uzun olmasaydı daha iyi olabilirdi ama sıralamam aynı olurdu)
5 - Teoman
4 - Hadise
3 - Serdar Ortaç
2 - Pinhani
1 - Candan Erçetin ( bu hafta diğer şarkıların cidden gerisinde kalmış gibi biraz@The_Erinch )
Harikasın.Jüri başkanı @Aserat'ın oyları:
(Bu hafta gerçekten çook iyi şarkılar vardı o yüzden herkes puanlardan memnun olacaktır.)
11 - Mor ve Ötesi
11 - Pinhani
11 - Tarkan
11 - Teoman
11 - MFÖ
10 - Serdar Ortaç
10 - Merve Özbey
10 - Model
10 - maNga
10 - Hadise
9 - Candan Erçetin (şarkı kötü değil ama böyle iddialı bir haftada sönük kaçmış)
MFÖ dinlediğim bir grup değil. 2-3 tane şarkısını seviyorum, onları da asırda bir dinlerim zaten. Tıpkı Pinhani gibi.Bir dahaki sefere kısmetse.
Dediğini yapmadım diye her hafta en düşük puanı vermen doğru mu?
O bana olmamış ya da sinir bozucu atacaktır@slhttnmtl şaka mısın sen ya 10 puana bile üzücü atıyorsun, bu nasıl bir açgözlülük nasıl bir hırstır...@kerem
Elenmeyi halletmiş bu oylardan sonra@Tolstoyevski'nin oyları:
9 - MFÖ
8 - Merve Özbey
7 - Manga
6 - Mor Ötesi (Recap gereksiz uzun olmasaydı daha iyi olabilirdi ama sıralamam aynı olurdu)
5 - Teoman
4 - Hadise
3 - Serdar Ortaç
2 - Pinhani
1 - Candan Erçetin ( bu hafta diğer şarkıların cidden gerisinde kalmış gibi biraz@The_Erinch )
Yaw bu adam isyankardır,duygusaldır dedik... acımadan 1 çakmış...@Tolstoyevski'nin oyları:
9 - MFÖ
8 - Merve Özbey
7 - Manga
5 - Teoman
4 - Hadise
3 - Serdar Ortaç
2 - Pinhani
İlk 5 de abicim 1-2 basamak daha çıkarmıydı ilk dört şarkı benim gözümde baya güçlüydü oyüzden@Çiğdem Sincapcım.. 11 puanlık çetelede iyi puan vermişin balığına sağol canım
Bir öğrenemediniz huyumu, özellikle yapıyorum...@slhttnmtl şaka mısın sen ya 10 puana bile üzücü atıyorsun, bu nasıl bir açgözlülük nasıl bir hırstır...@kerem
Emre Aydın da aklımdaydı geçen sene söylemiştim sana ama sonradan grupla katılmak istedim.Pinhani dinlediğim bir grup değil. O yüzden inatla Emre Aydın ile katıl demiştim sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?