Yahu daha ne iddialısı bu Teoman'ın tab şarkısıdır daha üstü yok
------
Çıkarız tabi ne eksiğimiz var @Tolstoyevski den
Bunlar ittifak yapmış @slhttnmtl @Tolstoyevski @The_Erinch uyanın şike kokusu geliyor
Yahu daha ne iddialısı bu Teoman'ın tab şarkısıdır daha üstü yok
------
Çıkarız tabi ne eksiğimiz var @Tolstoyevski den
Bunlar ittifak yapmış @slhttnmtl @Tolstoyevski @The_Erinch uyanın şike kokusu geliyor
İftiralara gel, benim şarkılarımı herkes seviyor ve gökten final puanı akıyor
Bende sana güveniyorum 😁😁😁 @xemrexxx 🤭İftiralara gel, benim şarkılarımı herkes seviyor ve gökten final puanı akıyor
MFÖ'nün sevdiğim nadir parçalarından.Öncelikle Güllerin İçinden'e vermiş olduğunuz güzel puanlar için hepinize tekrar teşekkürler. Bu haftaki şarkımız MFÖ'nün en sevilen şarkılarından, 90'ların başında çıkmış olmasına rağmen yılların eskitemediği, şu sıralar YouTube'daki en yüksek dinlenme sayısına sahip MFÖ klasiği olan "Ali Desidero"
Kişisel zevkime göre rahatlıkla "en sevdiğim MFÖ şarkısı" diyebileceğim bu şarkı aynı zamanda Türk pop müziği tarihinin de en sıra dışı ve en eğlenceli örneklerinin başında geliyor. Sizlerden ricam şarkıya aşina değilseniz recap ile sınırlı kalmayıp baştan sona dinlemeniz. Şarkı aynı zamanda bir hikaye anlattığı için bütün olarak dinlemek çok daha anlamlı olacaktır...
2.49 - 4.30
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem @cookies
Harika benceÖncelikle Güllerin İçinden'e vermiş olduğunuz güzel puanlar için hepinize tekrar teşekkürler. Bu haftaki şarkımız MFÖ'nün en sevilen şarkılarından, 90'ların başında çıkmış olmasına rağmen yılların eskitemediği, şu sıralar YouTube'daki en yüksek dinlenme sayısına sahip MFÖ klasiği olan "Ali Desidero"
Kişisel zevkime göre rahatlıkla "en sevdiğim MFÖ şarkısı" diyebileceğim bu şarkı aynı zamanda Türk pop müziği tarihinin de en sıra dışı ve en eğlenceli örneklerinin başında geliyor. Sizlerden ricam şarkıya aşina değilseniz recap ile sınırlı kalmayıp baştan sona dinlemeniz. Şarkı aynı zamanda bir hikaye anlattığı için bütün olarak dinlemek çok daha anlamlı olacaktır...
2.49 - 4.30
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem @cookies
Klip eğlenceliymişÖncelikle Güllerin İçinden'e vermiş olduğunuz güzel puanlar için hepinize tekrar teşekkürler. Bu haftaki şarkımız MFÖ'nün en sevilen şarkılarından, 90'ların başında çıkmış olmasına rağmen yılların eskitemediği, şu sıralar YouTube'daki en yüksek dinlenme sayısına sahip MFÖ klasiği olan "Ali Desidero"
2.49 - 4.30
Çukur izleyicileri şarkımı şu oldukça duygusal sahne eşliğinde de dinleyebilir.Bu hafta mor ve ötesi'nin 2006 yılında yayınladığı Büyük Düşler albümünün en sevilen ve beğeni toplayan, aynı zamanda yılın en ses getiren şarkılarından biri olan "Küçük Sevgilim" ile karşınızdayım. Bir şizofrenin aşkının ve duygularının anlatıldığı oldukça duygusal ve etkileyici bu parçada Harun Tekin'e back vokal olarak Şebnem Ferah eşlik ediyor.
"Benim küçük sevgilim, sen bana neler yaptın..."
Recap: 1:51-3:19
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @S.G.A.T. @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem @cookies
Öncelikle Güllerin İçinden'e vermiş olduğunuz güzel puanlar için hepinize tekrar teşekkürler. Bu haftaki şarkımız MFÖ'nün en sevilen şarkılarından, 90'ların başında çıkmış olmasına rağmen yılların eskitemediği, şu sıralar YouTube'daki en yüksek dinlenme sayısına sahip MFÖ klasiği olan "Ali Desidero"
2.49 - 4.30
Bu şarkıdan bi' benim haberim yok sanırım.MFÖ'nün sevdiğim nadir parçalarından.Bol şans.
Bende sonradan keşfetmiştim, ama baya sevmiştim.Bu şarkıdan bi' benim haberim yok sanırım.
Erkenden harcadığın içindir.Çukur izleyicileri şarkımı şu oldukça duygusal sahne eşliğinde de dinleyebilir.
------
@xBUGRAx şarkıma neden diss attın? 😱
Hayır elendiği için bize tepki olarak attı diyeceğim ama sadece bana atmış, anlamadım.Erkenden harcadığın içindir.
Hala mesajı anlayamadın.Hayır elendiği için bize tepki olarak attı diyeceğim ama sadece bana atmış, anlamadım.@xBUGRAx
Kalan şarkılarımın hepsi iddialı, senin bu hafta kullan dediğin şarkıyı da başkaları o şarkı bu kadar erken kullanılır mı diyor.Napıyorsun, bu şarkı bu hafta kullanılır mı diyor sanırım.@xBUGRAx
Beni dinlemeyenler kaybediyor hep.Kalan şarkılarımın hepsi iddialı, senin bu hafta kullan dediğin şarkıyı da başkaları o şarkı bu kadar erken kullanılır mı diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?