@Çiğdem bak şuna. Ağzı da bozulmuş.Lütfen kov zira bu leşi çıkmış yarışmada daha fazla bulunmak istemiyorum.
@Çiğdem bak şuna. Ağzı da bozulmuş.Lütfen kov zira bu leşi çıkmış yarışmada daha fazla bulunmak istemiyorum.
Yalan mı?@Çiğdem bak şuna. Ağzı da bozulmuş.
Emanetine leşi çıkmış diyor.
Yarışmadan da değilim.
Yarışmadan da değilim.
Oyları gayet iyiEmanetine leşi çıkmış diyor.
Ben de öyle düşünüyorum.Fena değil. Kullanacaksan şimdi kullan, ileride ayak bağı olabilir.
Onu sen kendine sor. Kimin eline jüri başkanlığı geçiyor ki?
Ülke yönetimi geçiyor sanki elime, puan vermekten başka ne halta yarıyorum.Onu sen kendine sor. Kimin eline jüri başkanlığı geçiyor ki?
Efsane şarkılarından. Erken mi acabaBu hafta Tarkan'ın efsanevi parçalarından, "kuş sütüyle beslerim seni" sözüyle dillerden düşmeyen "HÜP" ile geliyoruz...
Parçanın bir o kadar unutulmaz bu klibinde Tarkan'ın bir hastalık sonucu en başta ölmüş olduğunu ve daha sonrasında ise hayalet bir şekilde sevdiği insanın yanında yer aldığı ve kadının hayatına devam etmesi gerekti anlatılıyor...
2.12 - 3.35
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem @cookies
Efsane şarkılarından. Erken mi acaba
Kapak fotosu harici mükemmel
Klibindeki bazı sahneler oha dedirtiyor ama komik manada tabiiEfsane şarkılarından. Erken mi acaba
Kapak fotosu harici mükemmel
Ya neden üst üste beğendiğim şarkıları ile geleceğin tuttu ya
Ekli dosyayı görüntüle 107374
Yeni haftadan herkese Merhabalar,
Geçtiğimiz hafta gösterdiğiniz ilgi ve verdiğiniz değerli puanlar sayesinde yarışmada tutunmayı başardık.
Bu hafta karşınıza klibinde Candan Erçetinin asaleti ve güzelliği ile herkesi etkileyeceğine inandığım 'ÇAPKIN' Şarkısı ile çıkmak istiyorum..
Sizleri Candan Erçetin zerafeti, büyülü gözleri ve son derece keyifli şarkı ile başbaşa bırakıyorum.
'' Bakayım koynunu aç
Bakayım koynunu aç
Kalbimi çaldın, aşkımı çaldın
Sen beni çaldın
Gönlümü çaldın, aşkımı çaldın
Çapkın, çapkın, çapkın, çapkın''
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem @cookies
R: 1:07 - 2:17
Miniğim kalbine kalbine ❣️Ya neden üst üste beğendiğim şarkıları ile geleceğin tuttu ya
❤❤. Cember daralıyor düzgün puan veremeyince üzülüyorumMiniğim kalbine kalbine ❣️
BuradayımNeredesin özel jüri
❤
Sonuç gecesinden bahsettim zatenSonuç gecesi de burada olacaksın, inşallah.
------
Düzelttim, acelem vardı. Kusura bakmayın.
Büyük jüri yap beniBu sezonki jüri başkanlarını kınıyorum. En iyisi hepsini kovup @eskici'yi yalnız bırakmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?