Senin yüzünden 50 bildirim. Bence en iyisi bu hafta seni diskalifiye edelim.
Senin yüzünden 50 bildirim. Bence en iyisi bu hafta seni diskalifiye edelim.
Listem çoktan hazır, ama düşünüyorum.Hayret oylarını göndermedin.
Her an şok yaşayabilirsin.Bu haftaki şarkıları çok beğenmedim. Benim şarkım fazla iyi kaçmış.
Neyi?Listem çoktan hazır, ama düşünüyorum.
Jüri üyelerimizin üstünde baskı kurmaktan ne zaman vazgeçeceksin?1 puan Merve Ozbey
Özel puanlama geldiğinden beri düşük vermiyorum, veremiyorum.
Tek bildirim geldiğini bende biliyorum, hem ben anca şerefimle istifa ederim.Senin yüzünden 50 bildirim. Bence en iyisi bu hafta seni diskalifiye edelim.
------
Akşam oldu, seni bekliyoruz.
------
Hayret oylarını göndermedin.
Ver gitsin.Özel puanlama geldiğinden beri düşük vermiyorum, veremiyorum.Artık riskli haftalar başladı, versem mi vermesem mi diye.
Asla istifa edemezsin, istifa edersen bile seni ben kovmuşum gibi gösteririm.Tek bildirim geldiğini bende biliyorum, hem ben anca şerefimle istifa ederim.
Ama herkes gerçeği bilir, sen beni ne kovabilirsin ne de eleyebilirsin.Ver gitsin.
------
Asla istifa edemezsin, istifa edersen bile seni ben kovmuşum gibi gösteririm.
Adamlarım var, herkese haber salarım Basarız 1'leri çok zor değil.Ama herkes gerçeği bilir, sen beni ne kovabilirsin ne de eleyebilirsin.
İstediğiniz kadar elersiniz ben elenmeden istifa ederim.Adamlarım var, herkese haber salarım Basarız 1'leri çok zor değil.
❤❤Jüri üyelerimizin üstünde baskı kurmaktan ne zaman vazgeçeceksin?
İkili elemelerde göreceğim ben seni.İstediğiniz kadar elersiniz ben elenmeden istifa ederim.
Hahahayt ordan elenmeden ben kendim valizlerimi hazıralyıp gidicem.İkili elemelerde göreceğim ben seni.
Sence ben buna izin verir miyim?Hahahayt ordan elenmeden ben kendim valizlerimi hazıralyıp gidicem.
Ben çektikten sonra senin vereceğin izne gerek merek yok.Sence ben buna izin verir miyim?
Görelim bakalımAa iftiralarım nerede olmadı bak böylealııınııııımmyakıştıramadım sana öğretmen bey
Tabii ki var. Ceza olarak bir daha hem BŞB'de hem MS'de asla yarışmacı olmana ve oy kullanmana izin vermem.Ben çektikten sonra senin vereceğin izne gerek merek yok.
Bende seni Fav10 ağır ceza mahkemesine veririm.Tabii ki var. Ceza olarak bir daha hem BŞB'de hem MS'de asla yarışmacı olmana ve oy kullanmana izin vermem.
Kimmiş o? Fav10 ağır ceza mahkemesi?Bende seni Fav10 ağır ceza mahkemesine veririm.Hem zaten birkaç seneye sende gidersin başkası sunucu olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?