eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 8. Hafta Sonuçları

En Çok Hangi Yarışmacı/Şarkıcı Elendiği İçin Üzüldünüz?

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .
Geçmiş olsun o zaman. Umarım istediğin şekilde ilerlemiştir. O stresi yaşamış biri olarak o sınavların üstümüzde nasıl bir kara bulut olduklarını çok iyi bilirim.
Teşekkür ederim, bakalım inşallah iyi bir sonuç gelir. Hayatımızın en güzel yıllarını sınavlarla heba ediyoruz maalesef.

Reactions: kerem
Sanki senin şüphen var da...
Bence çok var. Yine sürprizler seni bekliyor. Buradasın inşallah bu gece.

------

Hyr ben 20:30 da göndericem
@kerem tmm Emrecim seni kıracağıma yarışma kurallarını ihlal ederim daha iyi dedi
kerem öyle bir şey yapmaz.
Zamanında oylarını gönderdi ve bizde sayaca ekleyip sonuçları hazırladık. Her şey belli oldu şimdi.

------

@S.G.A.T. Hoşgeldin dostum, Umarım Candan ile aran iyidir

Akşam için herkese başarılar...

Şimdi yemek yemem lazım
Afiyet olsun Abicim, çok yemek yememeni tavsiye ederim. Sonuçlar açıklanırken kusarsın belki.

Hadi canım geçen hafta da eleniyorsun dedin elenmedim. Hem ne de olsa konuşmam hazır en son gelir konuşmamı yapar noktalarım.

En kısa sürede atanırsın umarım. @xBUGRAx da aynı sınava girdi diye hatırlıyorum. Kendi ülkemdeki öğretmenlik koşullarına bakınca memleketteki sistem o kadar saçma geliyor ki. Bütün geleceğinin 2.5 saatlik sınava bağlı olması çok saçma geçrekten.
------

Geçen hafta da istemiştin ve final puanı aldım, yine şimdi elenmem falan ki oldu da elendim ne farkın var insanlardan otur herkesle birlikte sen de oku.
Ben sunucuyum, unuttun herhalde.

Ha, iyi bari.

Sende oylarını bana gönder.
Hep unuttuğum şey, geliyor şimdi. Son 2* dk'ya girdik.

Veda konuşmalarını erkenden öğrenmen için yeterli bir sebep değil.
Kimseye söylemedim, söylemem.