eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 8. Hafta Sonuçları

En Çok Hangi Yarışmacı/Şarkıcı Elendiği İçin Üzüldünüz?

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .

kerem

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
28,869
Puanı
1,060

MusicSurvivor 10. sezon sekizinci hafta aynı zamanda yedinci eleme haftası sonuçlarına hoşgeldiniz. Bildiğiniz üzere 18 yarışmacımızla bu serüvene atıldık ve şimdi bu haftanın sonuçları doğrultusunda bu akşam 1 yarışmacımızla daha vedalaşacağız. Gelin şimdi haftanın şarkıları nelermiş onları inceleyelim.

- 8. Hafta Genel Puan Durumu -
  1. 307 | Teoman
  2. 295 | Tarkan
  3. 259 | Mor ve Ötesi
  4. 252 | Model
  5. 247 | maNga
  6. 245 | Serdar Ortaç
  7. 227 | Merve Özbey
  8. 226 | Pinhani
  9. 217 | MFÖ
  10. 196 | Candan Erçetin
  11. 171 | Hadise
  12. 153 | Edis
- 8. Hafta Final Puanları Dağılımı -
Silinmiş Üye (+3)
Tolstoyevski (+2)
phoebebuffay (+1)

- Elenen -
@batuhankaralar

Yine haftalardır MusicSurvivor'da direnen Edis, İzel'in ardından 8. haftanın elenen ismi oldu. Geçmiş olsun.

------

Yeni jüri üyemiz @S.G.A.T. bu haftadan itibaren oylarıyla yarışmamızda söz sahibi olacaktır. Kendisine hoşgeldin diyelim.

@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem @cookies @S.G.A.T.

Son düzenleme:
Ebru Gündeş ve İzel için üzüldüm, çünkü daha oylayacak bir sürü güzel şarkısı vardı. İkisi de erken veda ettiler.

Reactions: kerem
Reactions: Emre Ozansoy
Hoş buldum.
Evet son birkaç haftadır sınav stresi vardı üzerimde ancak şimdi atlattım o süreci. Bundan sonra oylarımı düzenli yollamaya çalışacağım.
Geçmiş olsun o zaman. Umarım istediğin şekilde ilerlemiştir. O stresi yaşamış biri olarak o sınavların üstümüzde nasıl bir kara bulut olduklarını çok iyi bilirim.

------

Ha, aklımdan çıkmış o.
Elenen veya birinci belli mi?
Belli değil. 20 dakika daha bekleyelim belki oy gelir de işler değişebilir gibi..

------

Bol final puanlı bir gün bekliyoruz.
Şaka bir yana elenmeyeyim de.
Her şarkı da Stir Me Up gibi ters tepmez.

Söyleme öyle, ben +3 alayım da.

Reactions: kerem
Yarışmacılara başarılar dilerim.😊

Yarışmadan ayrıldığına en çok üzüldüğüm ebru gündeş (@mesmeso ) oldu. Bence rahat ilk 5i görmeliydi.

Tuğba yurt ve Toygar Işıklı nında çok erken elendiğini düşünüyorum. Rahat bir kaç hafta kalırlardı.

Reactions: mesmeso and kerem