Bu laf Hepsi'ye değildir inşallah.0 km şarkı tutturamayan coverlarla geçinen gruplarla uğraşamayacağım.
Bu laf Hepsi'ye değildir inşallah.0 km şarkı tutturamayan coverlarla geçinen gruplarla uğraşamayacağım.
Bu şarkıyı mor ve ötesi popüler etti zaten, ondan sonra birçok grup ve kişi coverladı.Bu laf Hepsi'ye değildir inşallah.
İzel'in kariyerini küçümseme bence, özellikle 90'lardan 2005'e kadar en popüler kadın şarkıcılardandı kendisi. Kulüplerde şarkıları çok çalıyordu. Hande Yener başlarda tarz olarak ona özenip Altan Çetin'le anlaşmıştı hatta.Bu laf banaydı sanırım.Sadece Bir Derdim Var, İzel'in kariyerindeki bütün şarkıların toplamından daha popüler ve değerli, ne saçmalıyorsun sen?
Ayrıca önümüzdeki bütün haftanın şarkıları söz-müzik mor ve ötesi'ne ait.
Ben AjdaPekkan ve Hepsi'yle beraber tanıdım. MvÖ'nün coverladığını öğreneli çok olmadı.Bu şarkıyı mor ve ötesi popüler etti zaten, ondan sonra birçok grup ve kişi coverladı.
2021 için konuşacak olursak güncelliğini koruyamamış ve unutulup gitmiş biri maalesef. Zamanını aşan kalıcı eserler üretememiş demek ki.İzel'in kariyerini küçümseme bence, özellikle 90'lardan ve 2005'e kadar en popüler kadın şarkıcıydı kendisi. Kulüplerde şarkıları çok çalıyordu. Hande Yener başlarda tarz olarak ona özenip Altan Çetin'le anlaşmıştı diye biliyorum.
Bir yukarıya bak.
------
Stir Me Up
İlk bölümlerini bende izlemiştim de TV8'e geçip rezil etmemiş miydi o dizi kendini?Servet'i izleyecektim bugün ama kaldı, o bitince bende başlarım.
O senin cahilliğin.Ben AjdaPekkan ve Hepsi'yle beraber tanıdım. MvÖ'nün coverladığını öğreneli çok olmadı.
İzlemediğim için daha önce bilmiyorum ama TV8'e geçmişti.İlk bölümlerini bende izlemiştim de TV8'e geçip rezil etmemiş miydi o dizi kendini?
15 tane şarkı var fazlası da var ama ben birkaç sevilmeyecek olanı eledim kafadan. Valla güzel şarkıların hepsi sıraya girmiş durumda şu an.Merve Özbey'i severim ama 15 tane şarkısı yok, sevdiğim şarkılarını sonlara sakladığını da biliyorum zaten.
------
Hayret bugün ortalıkta yoktu hiç.@slhttnmtl
Eserlerinin kalıcı olup olmadığı tartışılır. Geçen haftaki şarkısı 2001'in en popüler şarkısıydı ve çoğu kişiden tam puan aldı.2021 için konuşacak olursak güncelliğini koruyamamış ve unutulup gitmiş biri maalesef. Zamanını aşan kalıcı eserler üretememiş demek ki.@xBUGRAx
Ne biliyim ilk kez izliyorum ama şu anda hayatımda gördüğüm en iyi romantik komedilerden birisi.İlk bölümlerini bende izlemiştim de TV8'e geçip rezil etmemiş miydi o dizi kendini?
Benim için Merve Özbey Helal Ettim, Vuracak ve Duman'dan ibaret. 2015-2019 arasında yerli müzikten tamamen kopmuştum, o arada birçok şarkı çıkarmıştır kesin. Zamanında Duman klibinde yer almadığı için kim bu güzel sesli kadın diye merak etmiştim.15 tane şarkı var fazlası da var ama ben birkaç sevilmeyecek olanı eledim kafadan. Valla güzel şarkıların hepsi sıraya girmiş durumda şu an.
Ben Hepsi'nin yorumunu diğerlerinden daha çok beğeniyorum nedense.O senin cahilliğin.Spotify'da mvö versiyonu diğer tüm versiyonların toplamından çok dinlenmiş. Zaten mvö rock olarak coverlamış şarkıyı, diğerlerinden daha farklı.
2000'li yıllarda 7 tane albüm çıkarmış zaten, en son 2 sene önce çıkarmış hatta. Ama işte dediğim gibi dönemini aşamamış bir isim, bihaber olman normal.Eserlerinin kalıcı olup olmadığı tartışılır. Geçen haftaki şarkısı 2001'in en popüler şarkısıydı ve çoğu kişiden tam puan aldı.Hande Yener, Demet Akalın gibi sürekli gündemde kalıp albüm çıkarsaydı unutulmazdı sanırım.
İzlemediğim için daha önce bilmiyorum ama TV8'e geçmişti.
İlerde çok bozmuştu bırakmıştım zaten Star'dan TV8'e geçince de final yapmıştı.Ne biliyim ilk kez izliyorum ama şu anda hayatımda gördüğüm en iyi romantik komedilerden birisi.TV8'de de bozmuş olmaması dileğiyle.
Aslında bunlar dışında da çok güzeller var. Yaramizda Kalsın, Yaş Hikayesi, Tebrikler, Topsuz Tüfeksiz hepsi çok güzeldirBenim için Merve Özbey Helal Ettim, Vuracak ve Duman'dan ibaret. 2015-2019 arasında yerli müzikten tamamen kopmuştum, o arada birçok şarkı çıkarmıştır kesin. Zamanında Duman klibinde yer almadığı
için kim bu güzel sesli kadın diye merak etmiştim.
------
Ben Hepsi'nin yorumunu diğerlerinden daha çok beğeniyorum nedense.
Yaramızda Kalsın'ı biliyorum ama pek beğenemiyorum nedense. Diğerlerine dinleyince anlarız artık.Aslında bunlar dışında da çok güzeller var. Yaramizda Kalsın, Yaş Hikayesi, Tebrikler, Topsuz Tüfeksiz hepsi çok güzeldir
Neyse gittiğimiz yere kadar gidicez artık.İlerde çok bozmuştu bırakmıştım zaten Star'dan TV8'e geçince de final yapmıştı.
Son albümünden haberim var zaten ama şarkılarını hiç dinlemedim.2000'li yıllarda 7 tane albüm çıkarmış zaten, en son 2 sene önce çıkarmış hatta. Ama işte dediğim gibi dönemini aşamamış bir isim, bihaber olman normal.
@xBUGRAx mor ve ötesi'ne sıfır km şarkı tutturamayan demiş, mor ve ötesi'nin 100'den fazla şarkısı vardır belki de ve cover sayısı bildiğim kadarıyla 4. En popüler şarkıları kendilerine ait ve kendi müziklerini kendileri yapıyorlar. Öyle kendi popçusu gibi başkalarından almıyorlar.
2004 de baslayıp 2004 2010 arası serdarın borusu ötüyorduNe varsa 2004 şarkılarında var zaten, bol şans.
Her zaman öyleydiBu haftaki 1 numara belli oldu
Rakiplerine göz at bakalım, nasıl gelmişler.2004 de baslayıp 2004 2010 arası serdarın borusu ötüyordu@Maskeli Fedai @eskici
------
Her zaman öyleydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?