eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 7. Hafta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni haftamız hayırlı olsun
Bu hafta büyük bir hitle geliyoruz umarım ilk final puanlarımızla tanışırız tabi hak edenler kazansın ama bu hafta talibiz herkese başarılar

2004 Pop müziğinin altın çağlarındandır Serdar bu yılın starlarından olmayı başarmıstır pop erkek sanatçısı olup daha önemlisi Çakra albümü yılın en fazla satış yapan albümü olup tarkan musti rekabetine tam anlamıyla bu albümle bende varım demiştir

Albümün çıkış parçası olup yılın en ses getiren şarkılarından Beni Unut ile karşısınızdayız hepimizin bunu söyleyeceğimiz kişiler hayatımızda olur sizler adına o kişilere armağan ediyorum

0:56-2:06

@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem

Bol şans.
Güzel bir parça.

Reactions: Çiğdem
Ne varsa 2004 şarkılarında var zaten, bol şans.

Aaa, bunu Teoman'ın söylediğini bilmiyordum. 😱 Güzel bir parçadır, bol şans.

Reactions: blacklion
Bu haftaki 1 numara belli oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...