Şarkımı sevmişsindir benceEvet oylarımızı kullandık ilginç bir hafta olacak gibi
Tehditle yollatıyonuz oyları! @kerem @Çiğdem bu sefer de evime canlı bomba olduğunu söylediler ben nereye gidem 🥺🥺🥺@mrt-06 etiket listesinden çıkmak istemişti geçen hafta, @MayısKralı da oy göndermiyor. Onların dışında bir kaç kişi gönderir diye düşünüyorum.
Sevip sevmediğimi akşam öğren sürpriz olsunŞarkımı sevmişsindir benceuzun zamandır tempolu şarkı bekliyordun
yooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooTehditlerden kurtulmak için jürilikten istifa edebilirsin.
O zaman her şeye hazırlıklı ol.yoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Meyra gibi senin hayatını çalıcam bekle beniO zaman her şeye hazırlıklı ol.
Çok beklersin.Meyra gibi senin hayatını çalıcam bekle beni
Kızını aldım elinden sende ara bulÇok beklersin.
Sen onu bunu bırak, oylarını gönderdin mi?Kızını aldım elinden sende ara bul
19.59Sen onu bunu bırak, oylarını gönderdin mi?
Kararımı verdim bu arada seni hastaneye yatırıp kızını ve aileni öldürücem20.00'a kalırsın umarım da kabul etmez @kerem.
Tamam inşallah güzel puandır değilse de sorun yok canın sağ olsunSevip sevmediğimi akşam öğren sürpriz olsun
Kararımı verdim bu arada seni hastaneye yatırıp kızını ve aileni öldürücem
Neyse çok ciddiyim ben Meyra
Aaa dur bir fındık fıstık falına bakayımBu haftayı atlattık mı acaba 🤔🤔 @kerem @Emre Ozansoy @Çiğdem
@Gerekli24 Bu hafta ortalarda bekliyorum kendimi. @Tolstoyevski den de duble yol 🤭 @Zeyno @Angelica
Aaa dur bir fındık fıstık falına bakayım
Evet görüyorum sondan dördüncü olabilirmişsin hemen akvaryum fırlatma önce sonucları bekelyelim benim fallarım sallama değildir abicim@kerem @Emre Ozansoy @Gerekli24 @slhttnmtl @Alos
Vallahi tepetaplak kendimizi evde buluyordul 🥺🥺🥺 @Çiğdem ama etiketli tüm isimlerin puanları ortalama üstü olduğu için tutunduk yarışa, hazır isimleri geçerken hepsine teşekkür ediyorum, sende dahil sincabım. @EmreOzansoy @Gerekli24 @slhttnmtl @Alos @keremAaa dur bir fındık fıstık falına bakayım
Evet görüyorum sondan dördüncü olabilirmişsin hemen akvaryum fırlatma önce sonucları bekelyelim benim fallarım sallama değildir abicim@kerem @Emre Ozansoy @Gerekli24 @slhttnmtl @Alos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?