Şarkımı sevmişsindir benceEvet oylarımızı kullandık ilginç bir hafta olacak gibi
Tehditle yollatıyonuz oyları! @kerem @Çiğdem bu sefer de evime canlı bomba olduğunu söylediler ben nereye gidem 🥺🥺🥺@mrt-06 etiket listesinden çıkmak istemişti geçen hafta, @MayısKralı da oy göndermiyor. Onların dışında bir kaç kişi gönderir diye düşünüyorum.![]()
Sevip sevmediğimi akşam öğren sürpriz olsunŞarkımı sevmişsindir benceuzun zamandır tempolu şarkı bekliyordun
![]()
yooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooTehditlerden kurtulmak için jürilikten istifa edebilirsin.![]()
O zaman her şeye hazırlıklı ol.yoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Meyra gibi senin hayatını çalıcam bekle beniO zaman her şeye hazırlıklı ol.![]()
Çok beklersin.Meyra gibi senin hayatını çalıcam bekle beni![]()
Kızını aldım elinden sende ara bulÇok beklersin.![]()
Sen onu bunu bırak, oylarını gönderdin mi?Kızını aldım elinden sende ara bul![]()
19.59Sen onu bunu bırak, oylarını gönderdin mi?![]()
Kararımı verdim bu arada seni hastaneye yatırıp kızını ve aileni öldürücem20.00'a kalırsın umarım da kabul etmez @kerem.![]()
Tamam inşallah güzel puandır değilse de sorun yok canın sağ olsunSevip sevmediğimi akşam öğren sürpriz olsun![]()
Kararımı verdim bu arada seni hastaneye yatırıp kızını ve aileni öldürücem![]()
Neyse çok ciddiyim ben Meyra
Aaa dur bir fındık fıstık falına bakayımBu haftayı atlattık mı acaba 🤔🤔 @kerem @Emre Ozansoy @Çiğdem
@Gerekli24 Bu hafta ortalarda bekliyorum kendimi. @Tolstoyevski den de duble yol 🤭 @Zeyno @Angelica
Aaa dur bir fındık fıstık falına bakayım
Evet görüyorum sondan dördüncü olabilirmişsin hemen akvaryum fırlatma önce sonucları bekelyelim benim fallarım sallama değildir abicim![]()
![]()
@kerem @Emre Ozansoy @Gerekli24 @slhttnmtl @Alos
Vallahi tepetaplak kendimizi evde buluyordul 🥺🥺🥺 @Çiğdem ama etiketli tüm isimlerin puanları ortalama üstü olduğu için tutunduk yarışa, hazır isimleri geçerken hepsine teşekkür ediyorum, sende dahil sincabım. @EmreOzansoy @Gerekli24 @slhttnmtl @Alos @keremAaa dur bir fındık fıstık falına bakayım
Evet görüyorum sondan dördüncü olabilirmişsin hemen akvaryum fırlatma önce sonucları bekelyelim benim fallarım sallama değildir abicim![]()
![]()
@kerem @Emre Ozansoy @Gerekli24 @slhttnmtl @Alos