The_Erinch
Favori Üye
Yapma be....1 puan farkla elenen isim kim! Az sonra! 😱 @Çiğdem @The_Erinch @dreamy @Tolstoyevski @batuhankaralar @bazinga @xBUGRAx @denizz19 @Silinmiş Üye @Turkuazz @xBUGRAx
1 puan mı? 😱1 puan farkla elenen isim kim! Az sonra! 😱 @Çiğdem @The_Erinch @dreamy @Tolstoyevski @batuhankaralar @bazinga @xBUGRAx @denizz19 @Silinmiş Üye @Turkuazz @xBUGRAx
1 isim var aklımda. @kerem1 puan mı? 😱
Hayır ciddiyimDalga mı geçiyorsun leeee
Biran saati karıştırdım da heyecan yaptım21.04'te kerem'in oyları ile geceye başlıyoruz, herkesi bekliyoruz.
Bende neden ilginç attı başta diyorum.Biran saati karıştırdım da heyecan yaptım
1 puan farkla elenirsem ve puanın pek istediğim gibi değilse biraz baş eti yer miyim senceYapma be....
@xBUGRAx 'dan puan kırmıştım umarım elenmedi@Tolstoyevski ise normalde belki 5 puan daha fazla olurdu ama kısmet değilmiş.
@Tolstoyevski bu hafta sevdiğim bir şarkıyla geldin, çok iyi bir puan verdim. Bakalım final puanı alıcak mısın
Sunucumsu mu demiştin sen?Yapma, korkuyorum...
Slow şarkılar gerçekten dinlendiği zaman kıymetli oluyor.Recap ile kesinlikle şarkıların tamamının dinlenmesi lazım. Ben öyle yapıyorum. Hatta 2 3 kere dinlediklerim var.Hayır ciddiyimHerkes canlı şarkılarla gelmiş benimkini ölü diye sevmezler diyorum da gerçi bu şarkı kaliteliydi ve hakkını da almıştı
Bak işte Allah'ın sopası yolda.Aa sunucumsunun üslubuna gel, kesin beni şutlayacaksınız
Şutlansanda kurtulsak şarkıların süperAa sunucumsunun üslubuna gel, kesin beni şutlayacaksınız
Aa bakın arkadaşlar kendi yaptıkları ortaya çıkmasın diye bana delirdin dedi, elenince dıştan hafif ama içten sert bir tepkiyle sizlere veda edeceğim.
Evet evet evetSunucumsu mu demiştin sen?
O konuda biraz hak veriyorum. @EmreCan'ın müzik kulağı şaşırtıcı derecede çok iyi.Oylarımı kıskanıyosun hain!!!!
Bu cümleyi idrak edemiyorumŞutlansanda kurtulsak şarkıların süper
Kesin bir oyla Edis yırtar yine1 puan farkla elenen isim kim! Az sonra! 😱 @Çiğdem @The_Erinch @dreamy @Tolstoyevski @batuhankaralar @bazinga @xBUGRAx @denizz19 @Silinmiş Üye @Turkuazz @xBUGRAx
Blöf yapmaBak işte Allah'ın sopası yolda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?