Ben belki sevindiririm seni birazBüyük beklentilerle gelmiştim ama beni korkutan Nerdesin Aşkım'dan bile düşük.
Benim favorim maNga hala riskte çok keyifli değilim ben
Serdarcığımla uğraşırken yorulmussunuzdur kıyamadımSerdar'ı eleyelim derken en güçlü kalelerimizden biri olan Pinhani'yi kaybedeceğiz...
Görelim, 8 puan üstüne havalara uçuyorum o derece.Ben belki sevindiririm seni biraz
Ben sana ne dedim @Tolstoyevski ulan yine final puanına çıkmışsın
Ağrı Dağı'na geldin, hoşgeldin.
Yok artık, Tarkan ne ara üstüme çıktı? 😱 @Tolstoyevski
Bana yok mu
Ben sana dedim @kerem'in laflarına kanma, Küçük Bir Yol o kadar da iddialı bir şarkı değil diye. Benim şarkıma da elenebilirsin diyordu, iyi gidiyorum. Ne derse tersi çıkıyor.R E Z A L E T.
mesesi n konu açtığını nede yorum yaptığını görmedim ama möderetör@MEnes bunlara vakit ayırırken oy kullanmaya üşengeç olmasa güzel olacak. Kendisini buradan kınıyorum.
Rakipleri zayıf ondan elenmiyor yoksa çoktan gitmiştiSerdarcığımla uğraşırken yorulmussunuzdur kıyamadım
Güven'in Efe ve Aslı'yı karşılaştırması da efsaneydi.Ahahahahaha.Türk dizi tarihinin en efsane geri dönüşlerinden birisi bu, Efe'nin öldüğü bölüme kadar olan kısım en güzel dönemlerinden biriydi bence dizinin.Ben de senin Pinhani'yi seçmen yüzünden ne kadar özlediğimi fark ettim diziyi Özgür beyciğim, başlasak mı ne yapsak...
Yüksek puan da vermişliğim var Tuğba'ya amaoyladığın puanlardan da anlaşılıyor
Ben senin kalen değil miyim sadece bir kere düşük verdimİzmir bölgesi oyları geç açıklandı, başta korktuk ama Anadolu Ajansı taktiğiymiş meğerDaha kalelerimiz @MasacRE ve @Sherlock oyları açıklanmadı ama @Sherlock 'tan korkuyorum gerçi, @Maskeli Fedai gibi ihanet edebilir Tarkan'a.... 🚬
O zaman uçuşa hazırlanGörelim, 8 puan üstüne havalara uçuyorum o derece.
kerem'in lafına kanmadım diyecektim tamam sen kullanmasaydın diyor gibi algıladım, zaten bana sardı kötülüğümü düşünüyormuş.Ben sana dedim @kerem'in laflarına kanma, Küçük Bir Yol o kadar da iddialı bir şarkı değil diye. Benim şarkıma da elenebilirsin diyordu, iyi gidiyorum. Ne derse tersi çıkıyor.
Başlarda öyle değildi de sonradan o hale döndü evet.Başka dizi değildi kimin eli kimşn cebinde belli değildiSeverdim diziyi teve2 de vardı sonra bitti.
Serdar'ı elediğimiz gün biz de sana güzel bir keyif kahvesi ikram edeceğiz.Serdarcığımla uğraşırken yorulmussunuzdur kıyamadım
Hainlik bizim işimiz...İzmir bölgesi oyları geç açıklandı, başta korktuk ama Anadolu Ajansı taktiğiymiş meğerDaha kalelerimiz @MasacRE ve @Sherlock oyları açıklanmadı ama @Sherlock 'tan korkuyorum gerçi, @Maskeli Fedai gibi ihanet edebilir Tarkan'a.... 🚬
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?