Neden ki saksı mi düştü kafanaBen senin tarafındayım.
Neden ki saksı mi düştü kafanaBen senin tarafındayım.
İlk kez dinledim ve beğenemedim.Bu şarkı daha yüksek puanı hak ediyordu.
Gayet iyi, teşekkürler @Emre OzansoySunucumuz @Emre Ozansoy'un oyları ile başlıyoruz!
14 mor ve ötesi - Sevda Çiçeği
14 İzel - Bebek
14 Candan Erçetin - Melek
14 Hadise - Küçük Bir Yol
14 Edis - Martılar
13 MFÖ - Dolduramadım
13 maNga - Yine Yeni Yeniden
13 Serdar Ortaç - Sor
13 Pinhani - Aşk Bir Mevsim
12 Model - Ağlamam Zaman Aldı
12 Tuğba Yurt - Geliyo Geliyo
11 Tarkan - Dön Bebeğim
10 Teoman - Uykusuz Her Gece
7 Merve Özbey - Hani Bizim Sevdamız
Çok güzel bir parçaydı, bu yarışma sayesinde Candan Erçetin fanı oldum. Rica ederim abi.@Emre Ozansoy Abicim bu haftada çok memnun ettin; teşekkürler
Finaldeki rakibim ne kadar zayıf olursa o kadar iyi.Neden ki saksı mi düştü kafana
Hepimizin bir puan aralığı var zaten. Jüri başkanları ve sunucular hep en düşük 10 puan verebiliyorlar. Daha önceki sezonlarda olduğu gibi. Ben sitemi kesinlikle değiştirmedim. Ve şarkını gerçekten beğenmedim, üzgünüm.
------
@Tolstoyevski
13 - Candan Erçetin (üç puan hayırlı olsun @The_Erinch )
12 - İzel
11 - Merve
10- Model
9 - MFÖ
8 - Pinhani
7 - Mor Ötesi
6 - Edis
5 - Teoman
4 - Serdar
3 - Tuba Yurt
2 - Manga
1 - Hadise
Kötü başlıyoruz iyi bitireceğiz inşşşBize inat değil, şampiyon olmak için finale çık.
------
@Maskeli Fedai
Candan Erçetin 14
İzel 13
Pinhani 12
MFÖ 11
Serdar Ortaç 10
Edis 9
Mor ve Ötesi 8
Merve Özbey 7
Tarkan 6
Model 5
Hadise 4
Teoman 3
Manga 2
Tuğba Yurt 1
İşte benim gibi düşünen biri daha. Gerçekleri gören sevdiğim insanHerkesden 2şer 2şer düşüp son şarkı ile arasına 4 puan koymak biraz fazla göze çarpıyor ama ben 1 puan ile elenin Deniz olduğunu sanmıyorum elenen boncukçu sunucu sayesinde olmaz bence
Nadiren düşük veririm ama hiç olmamıştı şarkı, o yüzden 4 puan bile fazlaydı bence.Herkesden 2şer 2şer düşüp son şarkı ile arasına 4 puan koymak biraz fazla göze çarpıyor ama ben 1 puan ile elenin Deniz olduğunu sanmıyorum elenen boncukçu sunucu sayesinde olmaz bence
Utanır mısın sanmam… Z kuşağından… @Emre Ozansoy 💝
@Maskeli Fedai fena değil, teşekkürler. (mor ve ötesi)@Maskeli Fedai
Candan Erçetin 14
İzel 13
Pinhani 12
MFÖ 11
Serdar Ortaç 10
Edis 9
Mor ve Ötesi 8
Merve Özbey 7
Tarkan 6
Model 5
Hadise 4
Teoman 3
Manga 2
Tuğba Yurt 1
Vadici masken yolda @Maskeli FedaiBize inat değil, şampiyon olmak için finale çık.
------
@Maskeli Fedai
Candan Erçetin 14
İzel 13
Pinhani 12
MFÖ 11
Serdar Ortaç 10
Edis 9
Mor ve Ötesi 8
Merve Özbey 7
Tarkan 6
Model 5
Hadise 4
Teoman 3
Manga 2
Tuğba Yurt 1
Sen finale çıkamazsın boşa yorma kendiniFinaldeki rakibim ne kadar zayıf olursa o kadar iyi.
Bu kanala Aşı kartı zorunluğu gelsin o zaman aşı olursun @kerem Başka mutasyon yollama 😂Bize inat değil, şampiyon olmak için finale çık.
------
@Maskeli Fedai
Candan Erçetin 14
İzel 13
Pinhani 12
MFÖ 11
Serdar Ortaç 10
Edis 9
Mor ve Ötesi 8
Merve Özbey 7
Tarkan 6
Model 5
Hadise 4
Teoman 3
Manga 2
Tuğba Yurt 1
Rica ederim. Pinahani şarkılarını genelde sevmezdim, Dünyadan Uzak dışında. Ama son haftalarda güzel gelmeye başladı. Umarım ilerleyen haftalarda da öyle olur.Gayet iyi, teşekkürler @Emre Ozansoy