Ne ara onun boyundurluğu altına girdin? 😱
Ne ara onun boyundurluğu altına girdin? 😱
Metrese bak senMetres Ayşem
Biz onla hep birizNe ara onun boyundurluğu altına girdin? 😱
Kız düzelt onu ceza yersinK*zban metres ya
DüzelttimBiz onla hep birizYa Hadise ya MvÖ
------
Kız düzelt onu ceza yersin
Kos tan kopan parça @Gerekli24Bir bu eksikti
Sinovac ın etkisi az üç ay sürüyor @keremBen gidip sonuçlarla ilgileneyim artık, bakalım akşama Selo'yu mu şutlayacağız yoksa bir başkasını mı?@Çiğdem
Ne sınavı ortalık yanıyorSınavdaydım…
Aa dur ben çekilecektim dimi bak unutmuşum.Veda ediyormuşsun, benim niye haberim yok?@kerem
Dur, bekle de olası bir benim elenmem durumunda yarışmadan çekilip beni kurtarırsın.Aa dur ben çekilecektim dimi bak unutmuşum.Haftaya maftaya yok, buraya kadarmış...
Seni kurtarmak falan yok, elenen elensin ben kimseye kıyak geçmeden gidiyorum bu diyarlardan...Dur, bekle de olası bir benim elenmem durumunda yarışmadan çekilip beni kurtarırsın.
Hani, niye çekilmedin o zaman?Seni kurtarmak falan yok, elenen elensin ben kimseye kıyak geçmeden gidiyorum bu diyarlardan...
Hani, niye çekilmedin o zaman?
Bu ne, çekildim işte şerefimle elenmeden.Aa dur ben çekilecektim dimi bak unutmuşum.Haftaya maftaya yok, buraya kadarmış...
Demek elenmekten korkuyorsun ve eleneceğini düşünüyorsun.Bu ne, çekildim işte şerefimle elenmeden.
Prenses, Küçük Bir Yol ve nostaljik şarkılar?Demek elenmekten korkuyorsun ve eleneceğini düşünüyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?