Emre Ozansoy
Moderatör
Yok, ama genel olarak hakimim.Sendemi izliyorsun
Yok, ama genel olarak hakimim.Sendemi izliyorsun
Tuhaf diziye tüm tuhaflar toplanmıssınızBen @The_Erinch @phoebebuffay @slhttnmtl @dreamy @Alos @Yiğitt @Emre Ozansoy hala severek izliyoruz. Bi' sen izleyemedin.
Bölümleri daha izlemedim.Ben @The_Erinch @phoebebuffay @slhttnmtl @dreamy @Alos @Yiğitt @Emre Ozansoy hala severek izliyoruz. Bi' sen izleyemedin.
Akif var komediYok, ama genel olarak hakimim.Dram fazla olduğu için izlememe kararı aldım.
Sadakatsiz Volkan, Masumiyet İlker gibi bir şey o.Akif var komedi
Ben nerede izliyorum, sadece denk geldikçe.Ben @The_Erinch @phoebebuffay @slhttnmtl @dreamy @Alos @Yiğitt @Emre Ozansoy hala severek izliyoruz. Bi' sen izleyemedin.
Söz vermiştin.Ben nerede izliyorum, sadece denk geldikçe.
Tekrarlarını izleyerek yeni sezonda bize yetişebilirsin.
Bölümleri daha izlemedim.Ama hikayeye hakimim ve severek izliyorum.
Alamancı @kerem tek izliyormuşBen nerede izliyorum, sadece denk geldikçe.
Ben eksik kalayım zaten
Geçen sezon Baraj var diye izleyemedim, ama bu sezon ekran başından izlerim.
Bir de beni beni Bihter'ini de istersen.Söz vermiştin.
------
Tekrarlarını izleyerek yeni sezonda bize yetişebilirsin.
Dur dizi demişken şeyi soracaktım unutmuşum sen neler izledin bu sezon, garip bi şekilde merak ediyorumEn son içerdeyi izliyorduk senle3 kuruş gelecekmiş
------
Barajmı sende baya tuhaf dizi uzmanı çıktın@kerem
Yeni sezona kadar bitireceğim diyen kimdi?Bir de beni beni Bihter'ini de istersen.
Baraj'ın nesi tuhaf be? 😱 Çok güzel bir diziydi.Barajmı sende baya tuhaf dizi uzmanı çıktın@kerem
İçerde’yi dışarda izlemek güzel oluyorduEn son içerdeyi izliyorduk senle3 kuruş gelecekmiş
------
Barajmı sende baya tuhaf dizi uzmanı çıktın@kerem
Özellikle @The_Erinch ile dizinin en büyük takipçisiyiz diyebilirim. Yetişkinler bu işlerden anlıyor.
Kaç diss gelmişti bu espriye?İçerde’yi dışarda izlemek güzel oluyordu3 kuruş ne
Aaa fazla türk dizisi izlemiyorum ben osman çukur falan vardı zaten çukur bittiDur dizi demişken şeyi soracaktım unutmuşum sen neler izledin bu sezon, garip bi şekilde merak ediyorum
Ay bunu bende bekliyorum.Aaa fazla türk dizisi izlemiyorum ben osman çukur falan vardı zaten çukur bittimenejerimi ara oda bitti kardeşlerime sardımBarbarosu bekliyorum engin için denizli gemi yabancı film dizileri severdim denizde gecekmiş sanırım@kerem @xemrexxx @eskici @MasacRE @Maskeli Fedai @mrt-06 @Yiğitt @Emre Ozansoy @serhatt @Alos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?