Harikayız.Demiştim sana kullan, çok kötü gitmez diye.
*beni sinir etmek için.Ben şakasına diyordum zaten.
Harikayız.Demiştim sana kullan, çok kötü gitmez diye.
*beni sinir etmek için.Ben şakasına diyordum zaten.
@Mircan Saye yine olmamış, farklı tarzda şarkılarla yarışıyorum ama bir türlü iyi puan alamadık senden.@Mircan Saye
16 puan - İzel
15 puan - Pinhani
14 puan - Manga
13 puan - Hadise
12 puan - Ebru Gündeş
11 puan - Merve Özbey
10 puan - MFÖ
9 puan - Tarkan
8 puan - Candan Erçetin
7 puan - Tuğba Yurt
6 puan - Model
5 puan - Serdar Ortaç
4 puan - Teoaman
3 puan - Yeni Türkü
2 puan - Mor ve ötesi
1 puan - Edis
Oylamalarımı yaptım Kerem. Kolay gelsin.😊
------
Ses etmezse böyle olur.
İzel ve Candan harika.SON PUAN DURUMUNA GELDİK! İzel ve Candan Erçetin zirvede kafa kafaya! Her an Model, Yeni Türkü, maNga, Merve Özbey, Edis ve Ebru Gündeş'ten biri elenebilir!
- 4. Puan Durumu -
294 | Candan Erçetin
294 | İzel
290 | Teoman
257 | Mor ve Ötesi
257 | Tarkan
235 | Hadise
234 | Pinhani
229 | Serdar Ortaç
215 | MFÖ
205 | Tuğba Yurt
202 | Yeni Türkü
196 | Model
189 | maNga
184 | Merve Özbey
181 | Edis
171 | Ebru Gündeş
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Düşük değilki 😱 güzel puan zaten gençliğin bu adamalrla geçmiştir
Benim için aşı olmak önemli benim kanal İçin @keremSon puan durumunu da birazdan yüklüyoruz.
Bu daha doğru oldu.*beni sinir etmek için.
@Angelica abla teşekkürler, geçen haftalara göre büyük sıçrama yapmışız. 9 puan gayet güzel.
@Silinmiş Üye teşekkürler, yine çok güzel puan.@Silinmiş Üye
15 Kırık Kalpler Durağında
14 Olmamış mı
13 Acımayacak
12 Sultan-ı Yegah
11 Makyaj
10 Işıklı Yol
9 Güvercin
8 Nerdesin Aşkım
7 Vur Yüreğim
6 Hint Kumaşı
5 İki Deli
4 Mecburen
3 Yağmurun Elleri
2 Seni seviyorum
1 Gönül Dağı
Aradaki farkların da 1 olmasıHadise'yle hep kafa kafaya gittik bu hafta @slhttnmtl
Kpss sana yaradı bu hafta Buğracım..Işıklı Işıklı tepede parlıyorsunCandan konservatuarda da böyleydi bir müsaade et. @The_Erinch
Hadise'siz MS = Kerem'siz, Çiğdem'siz MS. Olmaz o yüzden.Hadise gitsede sen tek yarıssan yanı senle derdimiz yok @kerem @Emre Ozansoy
Evet o yüzden yaşlandın sanırım.@dreamy ı anlamadım bu forum benle zıt gidiyor 1 versem yukarlarda olurdu
Hadise gitsede sen tek yarıssan yanı senle derdimiz yok @kerem @Emre Ozansoy
Dur laaaa 2-3 isim var..onlar oy verdi mi bilmiyorum ..@The_Erinch yine final puanı geliyor gibi tebrikler
Geçmiş olsun bu arada, dah iyisindir umarım. BioNTech mi oldun?Sitem teşekkürüydü o @Turkuazz
@slhttnmtl çok güzel ve değerli bir şarkıydı, neden beğenmedin? İdare eder puan yine de.@slhttnmtl
15. maNga - Hint Kumaşı (Yad Eller'le ikisi kadar harikası az gelir. )
14. MFÖ - Mecburen (Efsane şarkı, yine daha fazla yoruma gerek bile yok.)
13. Yeni Türkü - Yağmurun Elleri (Bir efsane daha. )
12. Candan Erçetin - Kırık Kalpler Durağı (Söylemeye gerek var mı, tek güçlü rakipler engeli var yoksa bu haftalar için zirvelik bir şarkı. )
11. Tuğba Yurt - Vur Yüreğim (Performansa gel. )
10. Teoman & Atiye - Kal (İnsanın sırf şu şarkı için Küçük Sırlar izleyesi geliyor. )
9. Tarkan - Acımayacak (Ortalama üstü de recap'in başları sıkıcıydI. )
8. Model - Makyaj
7. Mor ve Ötesi - Sultan-ı Yegâh (Pek beğenemedim bunu.)
6. İzel - Işıklı Yol (İlk iki dinlediğimde beğenmeyip altlardan yer ayırdım ama şarkının ortasında kapatıp açmak zorunda kalınca beğendiğimi fark ettim. )
5. Serdar Ortaç & Hande Yener - İki Deli (Rakipleri bu kadar güçlü olmasa kesinlikle daha üstlerde olurdu.)
4. Merve Özbey - Güvercin (Rakiplerinin kurbanı oldu bu da. )
3. Edis - Olmamış mı? (Ben bunu seviyordum, nasıl buraya kadar düştü anlayamadım. )
2. Pinhani - Gönül Dağı (Şarkının orijinalini de aman aman sevmiyorum bununla da fikrim değişmedi ama yine de normal şartlarda bir 4. hafta için 5. sıra civarlarını hak ederdi.)
1. Ebru Gündeş - Seni Seviyorum