Yoo konu açma yoktuBen o mesajı yazdıktan 2 saat önce göndermiştim oyumu. Hazırdı zaten 4'te gönderdim. O sırada aktifti. Konu açıyordu.
Rica ederim canım.
Bak en son bu konuyu açmıştı (10 dakika öncesini saymazsak
Yani yine sizde 4'ten önce
Yoo konu açma yoktuBen o mesajı yazdıktan 2 saat önce göndermiştim oyumu. Hazırdı zaten 4'te gönderdim. O sırada aktifti. Konu açıyordu.
Rica ederim canım.
Yoo konu açma yoktu
Bak en son bu konuyu açmıştı (10 dakika öncesini saymazsak)
Yani yine sizde 4'ten öncesabırsız birisin galiba@Emre Ozansoy
Ekli dosyayı görüntüle 106170
Yoo konu açma yoktu
Bak en son bu konuyu açmıştı (10 dakika öncesini saymazsak)
Yani yine sizde 4'ten öncesabırsız birisin galiba@Emre Ozansoy
Ekli dosyayı görüntüle 106170
Ara ara girmeye çalıştım, ama hem internet çekmedi hem de şarj yetmedi.Dün programdan kazandığımız paraları buraya bağışladım. Onu takip ederken bana denk geldin galiba
Yinede 15 dakika aktif kalmış. Yazabilirdi ki yazdı.
Ne demiştim ben sana?Bugün öldüm öldüm dirildim.
Ara ara girmeye çalıştım, ama hem internet çekmedi hem de şarj yetmedi.
MusicSurvivor çilesi başlamadı daha.Ne demiştim ben sana?
Sen benim aktif olduğumu göremezsin. Daha doğrusu yöneticilerden başka kimse göremez.Ben gördüm aktif olduğunu. Neyse bir daha olmasın
MusicSurvivor çilesi başlamadı daha.
------
Sen benim aktif olduğumu göremezsin. Daha doğrusu yöneticilerden başka kimse göremez.
O rezalet oylara bir de teşekkür mü bekliyorsun?Oylarimi gönderdim. Tüm arkadaşlara başarılar.
@Emre Ozansoy insan bir teşekkür falan der. @kerem öyle yapıyordu
O rezalet oylara bir de teşekkür mü bekliyorsun?Ben sunucu olsam oylarını kabul etmeyip jurilikten atardım seni direkt.
Canımı yakanın canını yakarım.Sen çok oldun artık. @serhatt seni Ferhunde'ye benzeterek iyi yapmış.
Canımı yakanın canını yakarım.
Sen öyle san. Bugünlerin bir de yarını var.Bu akşam canın yanacak zaten. Ama benim canımı yakamayacaksın
Sen öyle san. Bugünlerin bir de yarını var.
Elenirsem veremezsin. Senin yerinde olsam sonuna kadar yüksek puanlar verip finalde çelmeyi takardım.Yarında düşük puan veririm
Elenirsem veremezsin. Senin yerinde olsam sonuna kadar yüksek puanlar verip finalde çelmeyi takardım.
Ben hiçbir zaman yanılmam.Sen çok oldun artık. @serhatt seni Ferhunde'ye benzeterek iyi yapmış.
İlk defa böyle bir şey yaşıyoruz, ne olacak bilmiyorum.Ayy dur sen elenirsin diye bekliyordum ama yarışmacılardan biri banlanmış. Diskalifiye mi oldu şimdi. Yine yırttın. @Emre Ozansoy ilk gününden kaosa başladın görevine😱
Aşk içinde gibi harika bir şarkıyla elenirsem forum kapansın bir zahmet.Ayy dur sen elenirsin diye bekliyordum ama yarışmacılardan biri banlanmış. Diskalifiye mi oldu şimdi. Yine yırttın. @Emre Ozansoy ilk gününden kaosa başladın görevine😱
Ben hiçbir zaman yanılmam.
İlk defa böyle bir şey yaşıyoruz, ne olacak bilmiyorum.
Düşürmesini bilmiyorsun demek ki.Günlerdir bana saydırıp duruyor. Düşmedi yakamdan@phoebebuffay
Ayy resmen kaos. Yarına erteleyin yada Mangayı başkası yönetsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?