eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon 3. Hafta

Onunla tanışmıyoruz? Dönecek mi oda?
Geçen sefer çok koptum programdan. İlk hafta konmamıştım biraz geç açıkladığım için. Geçen hafta 3. Sırada açıklayınca koptum.
@sokak sanati şu an foruma girecek durumda değil. Döner mi emin değilim. Not ettim o zaman sona alacağız seni hep.
@Emre Ozansoy
------

Bu sıcakta genelde salonda yaşıyorum da neyse buna benzer ama aynı bir şey yapacağım mecbur.
Vantilatör yok mu? Al işte odana bir tane.

Klima gibi olmuyor ve kışın odamda yeterince ruhum daralıyor, genişlemiş oluyorum yazın.
Benim evimde 'Turmventilator' var. Türkçesi ne tam olarak bilmiyorum ama klimadan çok daha iyi serinletiyorlar.

------

Şuan işim verirsem puanım belli olur.
Bana da atabilirsin.

------

Veteran olarak bilenler tanıyamazsa tekrar dönebilirim belli olmaz
Hiç sevmedim o nicki. Sen elendikten sonra forumı bırakan batuşsun işte.

Sürprizim var bu hafta.😛 Favorim dediğim birine düşük verdim

Reactions: kerem
Tövbe, buna bu kadar verecek param yok. 🥲
Aslında çok da pahalı değilmiş de neyse.

Reactions: kerem
Sonunda oylarımı yollayabildim, yanlışlıkla 17'den başladığım için çok güzel bir liste oldu diyecektim ama 16'ya çevirince alttaki şarkılar düşük geldi.
Bu arada olası bir linç her an gelebilir.

Bir de dün sırf kulak aşinalığı olsun diye tüm şarkıları dinledim ve bugün de çoğu şarkıyı 2 kere dinledim. Oylamalarım tamamen objektiftir ki geçen haftaların listesine biraz uzak bir liste sanırım.

Reactions: Carpe Diem
Oylarimi gönderdim. Tüm arkadaşlara başarılar.

@Emre Ozansoy insan bir teşekkür falan der. @kerem öyle yapıyordu

Kız yeni çocuk daha bu işlerde haftaya eder ne rencide ediyosun bakayım
Aktif olsa ederdi herhalde
bak bakalım etkinlik akışına, sen oy kullandıktan sonra forumda gezinip es geçmiş mi
sana bir beğeni atması yeterli olur oylar elimize ulaştı der gibi
@Emre Ozansoy @kerem

Oylarimi gönderdim. Tüm arkadaşlara başarılar.

@Emre Ozansoy insan bir teşekkür falan der. @kerem öyle yapıyordu
Bugün öldüm öldüm dirildim, son gönderilen oylar ve puan durumları ile uğraşmaya daha yeni başlıyorum.
Oyuna bile daha bakamadım. O yüzden şimdi edeyim, teşekkürler.

------

bak bakalım etkinlik akışına, sen oy kullandıktan sonra forumda gezinip es geçmiş mi
@Emre Ozansoy @kerem
InstaFavori kısmına attığım yerde beklediğimden fazla oyalandık. O yüzden foruma daha yeni girebildim.

@Emre Ozansoy @kerem

Ben o mesajı yazdıktan 2 saat önce göndermiştim oyumu. Hazırdı zaten 4'te gönderdim. O sırada aktifti. Konu açıyordu.

Rica ederim canım.

Reactions: Emre Ozansoy