Bu gece yarın yapacaklarını not al ve odanın duvarına yapıştır. Çok fazla zaman kazanacaksın tabii uygularsan.Bunu anlayabilsem tüm dertlerim bitecek.Tedavisi falan varsa doktor da önerebilirsiniz.
Bu gece yarın yapacaklarını not al ve odanın duvarına yapıştır. Çok fazla zaman kazanacaksın tabii uygularsan.Bunu anlayabilsem tüm dertlerim bitecek.Tedavisi falan varsa doktor da önerebilirsiniz.
Bu sıcakta genelde salonda yaşıyorum da neyse buna benzer ama aynı bir şey yapacağım mecbur.Bu gece yarın yapacaklarını not al ve odanın duvarına yapıştır. Çok fazla zaman kazanacaksın tabii uygularsan.
@sokak sanati şu an foruma girecek durumda değil. Döner mi emin değilim. Not ettim o zaman sona alacağız seni hep.Onunla tanışmıyoruz? Dönecek mi oda?
Geçen sefer çok koptum programdan. İlk hafta konmamıştım biraz geç açıkladığım için. Geçen hafta 3. Sırada açıklayınca koptum.
Vantilatör yok mu? Al işte odana bir tane.Bu sıcakta genelde salonda yaşıyorum da neyse buna benzer ama aynı bir şey yapacağım mecbur.
@sokak sanati şu an foruma girecek durumda değil. Döner mi emin değilim. Not ettim o zaman sona alacağız seni hep.@Emre Ozansoy
Bu hafta kim elenecek, hiç kestiremiyorum.Hazırda bekliyor zaten oylarim. 18.59'da atacağım
Klima gibi olmuyor ve kışın odamda yeterince ruhum daralıyor, genişlemiş oluyorum yazın.@sokak sanati şu an foruma girecek durumda değil. Döner mi emin değilim. Not ettim o zaman sona alacağız seni hep.@Emre Ozansoy
------
Vantilatör yok mu? Al işte odana bir tane.
Bu hafta kim elenecek, hiç kestiremiyorum.
Veteran olarak bilenler tanıyamazsa tekrar dönebilirim belli olmazBir daha eski nickine sakın geri dönme. Biz sana böyle alıştık.
Benim evimde 'Turmventilator' var. Türkçesi ne tam olarak bilmiyorum ama klimadan çok daha iyi serinletiyorlar.Klima gibi olmuyor ve kışın odamda yeterince ruhum daralıyor, genişlemiş oluyorum yazın.
Bana da atabilirsin.Şuan işim verirsem puanım belli olur.
Hiç sevmedim o nicki. Sen elendikten sonra forumı bırakan batuşsun işte.Veteran olarak bilenler tanıyamazsa tekrar dönebilirim belli olmaz
Benim evimde 'Turmventilator' var. Türkçesi ne tam olarak bilmiyorum ama klimadan çok daha iyi serinletiyorlar.
------
Bana da atabilirsin.
------
Hiç sevmedim o nicki. Sen elendikten sonra forumı bırakan batuşsun işte.
Favorilerin mi vardı? Hiç hatırlamıyorum.Sürprizim var bu hafta.😛 Favorim dediğim birine düşük verdim
Tövbe, buna bu kadar verecek param yok. 🥲Benim evimde 'Turmventilator' var. Türkçesi ne tam olarak bilmiyorum ama klimadan çok daha iyi serinletiyorlar.
------
Bana da atabilirsin.
------
Hiç sevmedim o nicki. Sen elendikten sonra forumı bırakan batuşsun işte.
Favorilerin mi vardı? Hiç hatırlamıyorum.
Kız yeni çocuk daha bu işlerde haftaya eder ne rencide ediyosun bakayımOylarimi gönderdim. Tüm arkadaşlara başarılar.
@Emre Ozansoy insan bir teşekkür falan der. @kerem öyle yapıyordu
Kız yeni çocuk daha bu işlerde haftaya eder ne rencide ediyosun bakayım
Oylarimi gönderdim. Tüm arkadaşlara başarılar.
Aktif olsa ederdi herhaldeKız yeni çocuk daha bu işlerde haftaya eder ne rencide ediyosun bakayım
Bugün öldüm öldüm dirildim, son gönderilen oylar ve puan durumları ile uğraşmaya daha yeni başlıyorum.Oylarimi gönderdim. Tüm arkadaşlara başarılar.
InstaFavori kısmına attığım yerde beklediğimden fazla oyalandık. O yüzden foruma daha yeni girebildim.Aktif olsa ederdi herhaldebak bakalım etkinlik akışına, sen oy kullandıktan sonra forumda gezinip es geçmiş misana bir beğeni atması yeterli olur oylar elimize ulaştı der gibi@Emre Ozansoy @kerem
Aktif olsa ederdi herhaldebak bakalım etkinlik akışına, sen oy kullandıktan sonra forumda gezinip es geçmiş misana bir beğeni atması yeterli olur oylar elimize ulaştı der gibi@Emre Ozansoy @kerem
Bugün öldüm öldüm dirildim, son gönderilen oylar ve puan durumları ile uğraşmaya daha yeni başlıyorum.Oyuna bile daha bakamadım. O yüzden şimdi edeyim, teşekkürler.
------
InstaFavori kısmına attığım yerde beklediğimden fazla oyalandık. O yüzden foruma daha yeni girebildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?