eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon 3. Hafta Sonuçları

9 bildirim var 9 u da senden Iyyyy geber artık. Ss

Gecenin en son oylarına bakmaya henüz vaktim olmadı. Dördüncü sıraya taşıyan herkese teşekkürler.
Az farkla puan kaçırmak üzse de ilk üçte de kaliteli şarkılar yer almış. Yalnız Tarkan bu sezona biraz fazla büyük gelmiş gibi.
@Tolstoyevski

Meğer çok sevdiğim bir şarkıdır hakkının verilmesine sevindim. Kendi yarışmamda biraz çekinerek kullanmıştım ama yanılmıyorsam o zaman da epey sevilmişti.
@The_Erinch

@12.Adam geçmiş olsun. Toygar Işıklı pek sevmediğim bir isimdi, elenmesine pek şaşırmadım.

Benim oyumu ve yorumumu görmeni isterim sonlarda açıklanmış.

@Emre Ozansoy tekrar emeklerine sağlık, çok iyi yönettin. İlerleyen haftalarda tekrar devam edeceğiz zaten.

@12.Adam çok üzüldüm. Bu kadar erken olmamalıydı kesinlikle. Geçmiş olsun. Artık jüri üyesi olarak devam edeceksin. Sadece bu şarkıyı ilk haftadan kullansaymışsın keşke.

@The_Erinch @Tolstoyevski @Silinmiş Üye tebrikler arkadaşlar. Final puanlarınız hayırlı olsun. Kısmetse yeni haftaya da inşallah.

@slhttnmtl daha iyileri var falan diyor. Öldür onuuu

O iş bende.

------

Çok haklısın, iyi puanlarını sadece ben hak ediyorum.

Ay rezalet oylar kullanmış, bir de ortamlarda kaliteliyim diye dolaşıyor.
Avucunu yala.

Kalite katili @xemrexxx

------

9 bildirim var 9 u da senden Iyyyy geber artık. Ss
Senin beni etiketlediğinin bildirimleri, asıl sen geber çünkü sen beni etiket ediyorsun sürekli. .ss
------

Onu bilemicem artık.

@serhatt gerekeni gerektiği zaman gerektiği şekilde cevaplar.
Mesajları görünce gerekeni der inş
Olayınız ne sizin?

Son düzenleme:
O iş bende.

------

Avucunu yala.

Kalite katili @xemrexxx

------

Senin beni etiketlediğinin bildirimleri, asıl sen geber çünkü sen beni etiket ediyorsun sürekli. .ss
------

Olayınız ne sizin?
@cehennet bana oyun oynuyor, sözde beni aradan çıkarıcak ama dişli bir rakip olduğum için kendisi halledemiyor
Yazık şimdi harika atmış ama bol bol ağlıyordur