eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon 3. Hafta Sonuçları

Hahhahah cidden mi ben seni hep Yaprak Dökümü ile bütünleştirdim.

Final puanı alan yarışmacılar kısmını biradan ayarlayacağım. Her şeyi ayarlamışım, bir tek o kısım kalmış.

Bu hafta beklediğimden de iyi gittim, Hadise'nin gerçek şarkılarına sıra gelince ortaya nasıl bir tablo çıkacak çok merak ediyorum.

Çok zorlu bir sonuç gecesi geçirdin ama güvenim boşa çıkmadı.
Çok tebrikler ve puanın başta olmak üzere her şey için çok teşekkkürler, çok güzel bir gece oldu.
@Emre Ozansoy

Bana 1 verirsen ahanda böyle olur.
Şaka maka geçmiş olsun. @12.Adam

Bu hafta 2.sırada yer alarak 2 puanı daha eklemiş olduk hanemize. Tarkan'a yüksek puan veren herkese çok teşekkür ediyorum

@The_Erinch liderliğini kutluyorum, hak ettin ve kazandın tebrik ederim
@Silinmiş Üye

@12.Adam büyük geçmiş olsun...
Biraz fazla erken ayrıldın keşke recap olayını çözseydin ama olan oldu jüri olarak da yoluna keyifle devam edebilirsin kafan rahat olarak.

Teşekkür ederim.
Şarkın listede iyi bir sırada yer aldı, ama bir tık daha iyi olabilirdi. Gelecek haftalarda bol şans.

Reactions: slhttnmtl
Toygar Işıklı gibi bir kalitenin elenmesi forumun zevksizliğini bir kez daha göstermiştir.

Reactions: 12.Adam
Reactions: batuhankaralar
Toygar Işıklı'nın elenmesine çok üzüldüm. @12.Adam geçmiş olsun. Ben her hafta iyi puan veriyordum ama forum zevksiz naparsın.

Şunu kullanmadan elenmen bir çıt göz yaşı akıttı

Yarışmanın üçüncü haftasında gösterdiğiniz ilgi ve verdiğiniz değerli puanlar neticesinde zirveye yerleştik.
Hepinize gönülden teşekkürler. 1 Puandan tutun Tam Puan veren herkese teşekkür ediyorum.

@Tolstoyevski Çok keyifli ve heyecanlı geçti bu hafta. Son anda değişim yapmasaydın adım gibi eminim sonuç farklı olurdu. Tebrik ediyorum seni.

@Silinmiş Üye Bu haftada çok iyi yükseldin;Şarkında harikaydı. Tebrikler .

@mesmeso Bana göre çok ağır bir şarkıydı...Yoksa Ebru Gündeş çok kuvvetli bir ses.

@xBUGRAx ve @batuhankaralar Kurtuldunuz;ikinizide tebrik ediyorum.

Ve @12.Adam Berkcim; öncelikle üzüldüğümü belirtmek istiyorum;kendi adıma Toygarla çok barışık değilimdir yada Yaprak Dökümü ile özdeşleştirdiğim için olabilir.
Tekrar geçmiş olsun.

Ve @Emre Ozansoy Abicim; yılların etkinliğini ilk kez sundun ve cep telefonundan; emeğine sağlık.Tebrik ediyorum!

Herkese iyi geceler diliyorum; bu haftanın kazanan şarkısı ile sizleri başbaşa bırakıyorum.

Üç hafta boyunca seçtiğin şarkılar çok iyiydi, ama diğer şarkılar bir tık daha iyiydi. Biraz daha devam edebilirdi, ama buraya kadarmış.
@12.Adam

Reactions: 12.Adam
Çok teşekkürler abi. Sana da tebrikler, seçtiğin şarkı o kadar başarılıydı ki sonucu da çok güzel oldu.

Reactions: The_Erinch