eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon 3. Hafta Sonuçları

@12.Adam geçmiş olsun, şarkın iyiydi elenmene şaşırdım. :( Keşke daha bilindik dizilerin müziğini kullansaydın. :(
------

Ben Mor ve Ötesi'yim. Geçen hafta da Toygar olduğumu ima ederek yorum yapmışsın, sonradan görüp şaşırdım. :A
Hahhahah cidden mi ben seni hep Yaprak Dökümü ile bütünleştirdim. :F

Final puanı alan yarışmacılar kısmını biradan ayarlayacağım. Her şeyi ayarlamışım, bir tek o kısım kalmış. :bilmem:

Bu hafta beklediğimden de iyi gittim, Hadise'nin gerçek şarkılarına sıra gelince ortaya nasıl bir tablo çıkacak çok merak ediyorum.

Çok zorlu bir sonuç gecesi geçirdin ama güvenim boşa çıkmadı. :A Çok tebrikler ve puanın başta olmak üzere her şey için çok teşekkkürler, çok güzel bir gece oldu. :bhr: @Emre Ozansoy

Bana 1 verirsen ahanda böyle olur. :A Şaka maka geçmiş olsun. @12.Adam

Bu hafta 2.sırada yer alarak 2 puanı daha eklemiş olduk hanemize. Tarkan'a yüksek puan veren herkese çok teşekkür ediyorum :Z

@The_Erinch liderliğini kutluyorum, hak ettin ve kazandın tebrik ederim :Z @Silinmiş Üye

@12.Adam büyük geçmiş olsun... :( Biraz fazla erken ayrıldın keşke recap olayını çözseydin ama olan oldu jüri olarak da yoluna keyifle devam edebilirsin kafan rahat olarak. :bhr:

Bu hafta beklediğimden de iyi gittim, Hadise'nin gerçek şarkılarına sıra gelince ortaya nasıl bir tablo çıkacak çok merak ediyorum.

Çok zorlu bir sonuç gecesi geçirdin ama güvenim boşa çıkmadı. :A Çok tebrikler ve puanın başta olmak üzere her şey için çok teşekkkürler, çok güzel bir gece oldu. :bhr: @Emre Ozansoy

Bana 1 verirsen ahanda böyle olur. :A Şaka maka geçmiş olsun. @12.Adam
Teşekkür ederim. :Z Şarkın listede iyi bir sırada yer aldı, ama bir tık daha iyi olabilirdi. Gelecek haftalarda bol şans. :bhr:

• Harika
Reactions: slhttnmtl
Toygar Işıklı gibi bir kalitenin elenmesi forumun zevksizliğini bir kez daha göstermiştir.

• Harika
Reactions: 12.Adam
  • Harika
Reactions: batuhankaralar
Yarışmanın üçüncü haftasında gösterdiğiniz ilgi ve verdiğiniz değerli puanlar neticesinde zirveye yerleştik.
Hepinize gönülden teşekkürler. 1 Puandan tutun Tam Puan veren herkese teşekkür ediyorum.

@Tolstoyevski Çok keyifli ve heyecanlı geçti bu hafta. Son anda değişim yapmasaydın adım gibi eminim sonuç farklı olurdu. Tebrik ediyorum seni.

@Silinmiş Üye Bu haftada çok iyi yükseldin;Şarkında harikaydı. Tebrikler .

@mesmeso Bana göre çok ağır bir şarkıydı...Yoksa Ebru Gündeş çok kuvvetli bir ses.

@xBUGRAx ve @batuhankaralar Kurtuldunuz;ikinizide tebrik ediyorum.

Ve @12.Adam Berkcim; öncelikle üzüldüğümü belirtmek istiyorum;kendi adıma Toygarla çok barışık değilimdir yada Yaprak Dökümü ile özdeşleştirdiğim için olabilir.
Tekrar geçmiş olsun.

Ve @Emre Ozansoy Abicim; yılların etkinliğini ilk kez sundun ve cep telefonundan; emeğine sağlık.Tebrik ediyorum!

Herkese iyi geceler diliyorum; bu haftanın kazanan şarkısı ile sizleri başbaşa bırakıyorum.

Yarışmanın üçüncü haftasında gösterdiğiniz ilgi ve verdiğiniz değerli puanlar neticesinde zirveye yerleştik.
Hepinize gönülden teşekkürler. 1 Puandan tutun Tam Puan veren herkese teşekkür ediyorum.

@Tolstoyevski Çok keyifli ve heyecanlı geçti bu hafta. Son anda değişim yapmasaydın adım gibi eminim sonuç farklı olurdu. Tebrik ediyorum seni.

@Silinmiş Üye Bu haftada çok iyi yükseldin;Şarkında harikaydı. Tebrikler .

@mesmeso Bana göre çok ağır bir şarkıydı...Yoksa Ebru Gündeş çok kuvvetli bir ses.

@xBUGRAx ve @batuhankaralar Kurtuldunuz;ikinizide tebrik ediyorum.

Ve @12.Adam Berkcim; öncelikle üzüldüğümü belirtmek istiyorum;kendi adıma Toygarla çok barışık değilimdir yada Yaprak Dökümü ile özdeşleştirdiğim için olabilir.
Tekrar geçmiş olsun.

Ve @Emre Ozansoy Abicim; yılların etkinliğini ilk kez sundun ve cep telefonundan; emeğine sağlık.Tebrik ediyorum!

Herkese iyi geceler diliyorum; bu haftanın kazanan şarkısı ile sizleri başbaşa bırakıyorum.

Çok teşekkürler abi. Sana da tebrikler, seçtiğin şarkı o kadar başarılıydı ki sonucu da çok güzel oldu. :Z

• Harika
Reactions: The_Erinch

Forum İstatistikleri

Konular
173,108
Üyeler
8,483
Son Üye
justking