eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 2. Hafta Sonuçları

Reactions: mrt-06
Rica ederiz

Reactions: The_Erinch
Bu hafta ilk eleme haftası olduğu için iyi şarkıyla gelmeliyim dedim ama başka bir şey de seçebilirmişim ya pişman oldum gibi.

Yani zirve iddian da olmadığı için belki az daha zayıf bir şarkı seçilebilirmiş bunu ileriye saklamak adına ama onun ayarını yapmak da kolay değil. Kazayla ikinci haftadan yolcu olmak da var işin ucunda

Gidebildiğim yere kadar gitmeyi deneyeceğim bakalım.
Yoldaşım yukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal diyor.

------

@Tolstoyevski 'nin hedefi zirve
tarzı olanları çoktan tüketti
en sevdiğim bir şarkısı var. Umarım listesinde vardır

Listemi biliyor ama ser verip sır vermiyor hangisi olduğuna dair
@kerem
Yoldaşım aslında Rus sanatçı ile yarışacaktı ama sebepsiz yere vazgeçmiş.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Haftaya telafi edersin, tebrik ederim Eyüp'cüm. Bence bu şarkının hakkı daha iyi bir sonuçtu ama sağlık olsun.

Teşekkür ederim 2 haftadır beni desteklediğin için...
------
büyük ihtimal sitem mesajı yollamışsın 😊 2 haftadır yoğunluktan ötürü oylamalara katılamadım hatta 2.hafta paylaştığım parçayı az daha unutuyordum benim dışımda kaynaklanan yoğunluktan.mesajına dahi ancak yanıt yazabildim

Kendine kitle topluyorsun. Maşallah Erinç bey.

Ne atarı yapmıştın bana. Ben farketmedim

Teoman ve Yeni Türkü varken Ebru Gündeş'in ilk 3'e girmesi ve Manga ile Pinhani'nin hak ettiği sıralamanın altında kalması rezilliği..

Tek yabancı olarak devam etmen güzel olurdu ama adı Rihanna olmadıkça yabancı şarkıcılar pek iyi derece elde edemiyor geçmiş olsun.
@MayısKralı

Geç de olsa emeklerine sağlık ayrıca.
@kerem

Reactions: cehennet
@MEnes yoldaşımı taklit etmeye çalışma.

Vay be bugünde kimi taklit ettiğimi öğrendim.
Her geçen gün yeni şeyler öğreniyoruz, ne güzel.
12. Adam adlı hain arkadaş beni iyi biliyor ve tanıyor, buna güvenerek öyle söylemiş olsa gerek...
Ama bilmediği veya az bildiği şey ise benim tarzımın taklit veya gerçekçi bir şekilde başkaları tarafından aktarılmasının inanılmaz zor olduğu gerçeği...