Emre Ozansoy
Moderatör
Bak bu doğru.Sen çok hızlısın. Halledersin.
Bak bu doğru.Sen çok hızlısın. Halledersin.
Ya gelemez ve elenirsem bugünHiç geri alma ilerleyen haftalarda klipli şarkılara geçince ödeşiriz.
Zıkkım ye. 😡Canlar ben yemeğe geçiyorum bir süre kayboluyorum. Geldiğimde tepelerde olurum inşallah.
Ya atlarsan yoğun olduğun için anlarlarAynen de, ilk defa bir etkinlikte olacak böyle.O yüzden bilemiyorum.
Çok güzel şarkıları varken bu hafta ki şarkı olmadı bence.Haldur Şuldur reklamını şarkı diye sunan Edis hak ettiği yerde.
Benim de severek dinlediğim bir sarkı idi. Helal olsun 16 puan. 🙂@Mircan Saye teşekkürler ilaç gibi geldi bu 16 puan.
Tüm mesajlarımda istersen sana etiket atıyım.
Aynen.Ya atlarsan yoğun olduğun için anlarlar
Beklediğimden düşük...- 1. Puan Durumu -
112 | Yeni Türkü
103 | Ebru Gündeş
102 | Tarkan
94 | Candan Erçetin
91 | Model
88 | Teoman
88 | Hadise
86 | Tuğba Yurt
77 | Pinnhani
76 | Toygar Işıklı
76 | İzel
70 | Serdar Ortaç
70 | Mor ve Ötesi
59 | Demi Lovato
57 | Merve Özbey
55 | maNga
53 | MFÖ
48 | Edis
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Şimdilik eleme hattında değilim ama belli olmaz bu işler.- 1. Puan Durumu -
112 | Yeni Türkü
103 | Ebru Gündeş
102 | Tarkan
94 | Candan Erçetin
91 | Model
88 | Teoman
88 | Hadise
86 | Tuğba Yurt
77 | Pinnhani
76 | Toygar Işıklı
76 | İzel
70 | Serdar Ortaç
70 | Mor ve Ötesi
59 | Demi Lovato
57 | Merve Özbey
55 | maNga
53 | MFÖ
48 | Edis
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Rica ederim @denizz19 .
Rezillik- 1. Puan Durumu -
112 | Yeni Türkü
103 | Ebru Gündeş
102 | Tarkan
94 | Candan Erçetin
91 | Model
88 | Teoman
88 | Hadise
86 | Tuğba Yurt
77 | Pinnhani
76 | Toygar Işıklı
76 | İzel
70 | Serdar Ortaç
70 | Mor ve Ötesi
59 | Demi Lovato
57 | Merve Özbey
55 | maNga
53 | MFÖ
48 | Edis
@serhatt, bu hafta, doğru, puanlar, vermek, ben, çok, şaşırmak.Güllü @serhatt
Model - 18
Candan Erçetin - 18
Pinhani - 18
Ebru Gündeş - 18
Teoman - 18
Toygar Işıklı - 18
Hadise - 18
Yeni Türkü - 18
Tuğba Yurt - 14
Merve Özbey - 14
Mor ve Ötesi - 14
İzel - 10
Demi Lovato - 10
Tarkan - 8
Serdar Ortaç - 8
MFÖ - 8
maNga - 8
Edis - 8
Bu müzik kadar heyecanlı gerilim müziği yok. Survivor hiç sevmem ama bu müziğe bayılıyorumŞimdilik eleme hattında değilim ama belli olmaz bu işler.Bu müzikle sonuçları bekliyor olacağım.
Memleketlim diye boşa demiyorummm @serhattGüllü @serhatt
Model - 18
Candan Erçetin - 18
Pinhani - 18
Ebru Gündeş - 18
Teoman - 18
Toygar Işıklı - 18
Hadise - 18
Yeni Türkü - 18
Tuğba Yurt - 14
Merve Özbey - 14
Mor ve Ötesi - 14
İzel - 10
Demi Lovato - 10
Tarkan - 8
Serdar Ortaç - 8
MFÖ - 8
maNga - 8
Edis - 8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?