Emre Ozansoy
Moderatör
Bak bu doğru.Sen çok hızlısın. Halledersin.
Bak bu doğru.Sen çok hızlısın. Halledersin.
Ya gelemez ve elenirsem bugünHiç geri alma ilerleyen haftalarda klipli şarkılara geçince ödeşiriz.
Zıkkım ye. 😡Canlar ben yemeğe geçiyorum bir süre kayboluyorum. Geldiğimde tepelerde olurum inşallah.
Ya atlarsan yoğun olduğun için anlarlarAynen de, ilk defa bir etkinlikte olacak böyle. O yüzden bilemiyorum.
Çok güzel şarkıları varken bu hafta ki şarkı olmadı bence. O yüzden şaşırtmadı bu sonuç.Haldur Şuldur reklamını şarkı diye sunan Edis hak ettiği yerde.
Benim de severek dinlediğim bir sarkı idi. Helal olsun 16 puan. 🙂@Mircan Saye teşekkürler ilaç gibi geldi bu 16 puan.
Tüm mesajlarımda istersen sana etiket atıyım.
Aynen.Ya atlarsan yoğun olduğun için anlarlar
Beklediğimden düşük...- 1. Puan Durumu -
112 | Yeni Türkü
103 | Ebru Gündeş
102 | Tarkan
94 | Candan Erçetin
91 | Model
88 | Teoman
88 | Hadise
86 | Tuğba Yurt
77 | Pinnhani
76 | Toygar Işıklı
76 | İzel
70 | Serdar Ortaç
70 | Mor ve Ötesi
59 | Demi Lovato
57 | Merve Özbey
55 | maNga
53 | MFÖ
48 | Edis
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Şimdilik eleme hattında değilim ama belli olmaz bu işler. Bu müzikle sonuçları bekliyor olacağım.- 1. Puan Durumu -
112 | Yeni Türkü
103 | Ebru Gündeş
102 | Tarkan
94 | Candan Erçetin
91 | Model
88 | Teoman
88 | Hadise
86 | Tuğba Yurt
77 | Pinnhani
76 | Toygar Işıklı
76 | İzel
70 | Serdar Ortaç
70 | Mor ve Ötesi
59 | Demi Lovato
57 | Merve Özbey
55 | maNga
53 | MFÖ
48 | Edis
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Rica ederim @denizz19 .@Dosi @Mircan Saye çok teşekkürler ilaç gibi geldi
Sona yazmışsın ya?
Rezillik- 1. Puan Durumu -
112 | Yeni Türkü
103 | Ebru Gündeş
102 | Tarkan
94 | Candan Erçetin
91 | Model
88 | Teoman
88 | Hadise
86 | Tuğba Yurt
77 | Pinnhani
76 | Toygar Işıklı
76 | İzel
70 | Serdar Ortaç
70 | Mor ve Ötesi
59 | Demi Lovato
57 | Merve Özbey
55 | maNga
53 | MFÖ
48 | Edis
@serhatt, bu hafta, doğru, puanlar, vermek, ben, çok, şaşırmak.Güllü @serhatt
Model - 18
Candan Erçetin - 18
Pinhani - 18
Ebru Gündeş - 18
Teoman - 18
Toygar Işıklı - 18
Hadise - 18
Yeni Türkü - 18
Tuğba Yurt - 14
Merve Özbey - 14
Mor ve Ötesi - 14
İzel - 10
Demi Lovato - 10
Tarkan - 8
Serdar Ortaç - 8
MFÖ - 8
maNga - 8
Edis - 8
Bu müzik kadar heyecanlı gerilim müziği yok. Survivor hiç sevmem ama bu müziğe bayılıyorumŞimdilik eleme hattında değilim ama belli olmaz bu işler. Bu müzikle sonuçları bekliyor olacağım.
Memleketlim diye boşa demiyorummm @serhattGüllü @serhatt
Model - 18
Candan Erçetin - 18
Pinhani - 18
Ebru Gündeş - 18
Teoman - 18
Toygar Işıklı - 18
Hadise - 18
Yeni Türkü - 18
Tuğba Yurt - 14
Merve Özbey - 14
Mor ve Ötesi - 14