eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 12. Hafta Sonuçları [2'li Eleme]

Onu anlamayan yok zaten
Finale ne planlıyordun

Reactions: phoebebuffay
Şimdi dikkat ettim de yeni cümleye başlamak için bir nokta koydum o da şansıma öyle kullanıcı adı olan birisine denk gelmiş.

Reactions: Gerekli24
Reactions: Ahmed and Özgür
Şimdi dikkat ettim de yeni cümleye başlamak için bir nokta koydum o da şansıma öyle kullanıcı adı olan birisine denk gelmiş.
Sen bu yarışmada kendinde olamıyorsun bir türlü

------

Ona tam karar vermemiştim, en iddialı şarkılarımı öncesinde kullanmış olacaktım.
Bu hafta elenmeseydim, yani bu şarkıyı daha önce kullansaydım finaldeydim ama bence.
Dedim zaten kendin ettin diye
Senin amacın galiba kazanmaktan çok finaldi

Beni Şımartıyorsunuz.

Teveccühün tatlım.Senin maç hakkında görüşlerini bekliyorum.

Rica ederim
Seni sevindirebilseydim
Bu maç benim travmam oldu bir süre bir şey yazamam sanırım.
Konuya tek bir mesaj yazdım onu görmüşsündür…

Reactions: 12.Adam
Reactions: Ahmed and Angelica
MS'yi keşke Gunesin Oğlu burda olsa da o sunsa. Onun sunum zamanları en keyifli zamanlardı. Sıfır egoyla ve profesyonellikle devam ederdik. Ama biz de bu çağa denk geldik ne yazık ki. Gunesin Ogluuuuuu nirdesiijjnnn

Reactions: Dosi and Özgür
MS'yi keşke Gunesin Oğlu burda olsa da o sunsa. Onun sunum zamanları en keyifli zamanlardı. Sıfır egoyla ve profesyonellikle devam ederdik. Ama biz de bu çağa denk geldik ne yazık ki. Gunesin Ogluuuuuu nirdesiijjnnn
Onu hiç bilmiyorum ben ya bu programın sahibi var mı hiç

Reactions: denizz19

Adeta küllerimizden tekrardan doğduk..
Sizlerin değerli oyları ile bu hafta ikinci sırada yer aldık...
2002 yılından günümüze ulaşan, Gamsız Hayat, şarkısının ne kadar güçlü olduğunu sizlerin değerli yürekleride kanıtlamış oldu.
Hepinize sonsuz teşekkürler. 🙏🙏🙏

Bu haftanın lideri baskındı, Eurovisionda gönüllülerin kazananı, harika bir şarkıydı @Ahmed cim gönülden tebrik ediyorum.

Ve sakin, naif, ruh dinlendiren şarkıların sahibi @Özgür üm,sayende Pinhani dinleyeceğim artık 🥰😁 Tebrik ediyorum seni 👌

Ve @denizz19 Dayıoğlu yaaa, okadar da yüksek verdim ama kurtaramadık seni.. Canın sağolsun, haftaya kıymetli yorum ve puanlarını bekliyorum 🥰🙏 Yaramızda Kalsın ki Vuracaktınnn beeeee...

@phoebebuffay Ben dahil, yarışmada çok kişiye fikir verdin, yeri geldi tatlı eleştirdin ama senin bu hatayı yapacağını tahmin etmedim. Bu şarkı ilk haftaların şarkısı bana göre ama canın sağolsun, gerçek hayatta daha başarılı olacağına eminim.

@kerem Sunumun için teşekkür ediyorum emeğine sağlık. @Emre Ozansoy yeni haftada başarılar diliyorum 🙏

@Yiğitt Hoşgeldin jüriye ☺️
@dreamy İsotum oylarını göremedim 🙄🥺
@Çiğdem Kız sincappp kurtardın son anda valla.

Herkese iyi geceler diliyorum, son 6 turunda görüşürüz 🧿🙏🧿​