Haftalardır bu kadar iyi giderken ikili elemede nasıl böyle bir şey yapabildin. Üzüldüm gerçekten.Ay bu ne, son 6 oyun 5'i 1 galiba. Ben çıkıyorum forumdan, daha fazla bakamayacağım.
Sen hep relaxtın zaten maşallah seni 2014'ten beri tanıyorum bir insan hiç mi değişmez.Aynen böylesi daha iyi, rahat olmak lazım
Tşkler @AteşBöceği@AteşBöceği
8 -Tarkan - Kış Güneşi
7- Candan Erçetin - Gamsız Hayat
6- Serdar Ortaç - Mesafe
5- Mor ve Ötesi - Daha Mutlu Olamam
4-Pinhani - Ne Güzel Güldün
3-Merve Özbey - Yaş Hikayesi
2-maNga - We Could Be The Same
1-Hadise - Sıfır Tolerans
2 oldumu hiç.@AteşBöceği
8 -Tarkan - Kış Güneşi
6- Serdar Ortaç - Mesafe
Geçenlerde onun için bizi ekmiştin.Benle yok
Ben senin forumda olup olmadığından bile habersizim dün iyi geceler durumunu görünce fark ettim, açtık arayı farkındayım.Bu çocuk niye mabete kapanmıs diyordum bende çıktın inş
Ona katılıyorumBen bu şarkısını sevmediğim için HadiseYoksa Mor ve Ötesi de berbat
Kötü oylar sona saklanmış ben gidiyoree.@AteşBöceği
8 -Tarkan - Kış Güneşi
6- Serdar Ortaç - Mesafe
Şaşırtıcı bir durum
@denizz19 niye güldün, öyle değil mi? Eskiden her hafta tartışmamız olurdu ama sonrası konuşurduk birbirimizle. Tuhaf bir ortamdıİnsanın olduğu her yerde olur böyle fikir ayrılıkları, tartışmalar vb. Herkesin ruh hali, karakter yapısı falan etkiliyor. Önemli olan sonrasında yaşananların unutulup yola bakılması. Benim de forumda tartışmadığım olmamıştır belki de ama şu an hepsiyle de konuşuruz, sohbet ederiz. İnsanız tartışabiliriz ama kin tutmam, tutanı da anlamam zaten.
Sondan 2.mi oluyorsun yoksa? 😱Kötü oylar sona saklanmış ben gidiyoree.Tutamam şimdi kendimi, neyse sonumuz hayrolsun yorulmuştum zaten.
SÜRPRİZZ!! Geliyor daha dur gitme.Kötü oylar sona saklanmış ben gidiyoree.Tutamam şimdi kendimi, neyse sonumuz hayrolsun yorulmuştum zaten.
Geçen sene çok trend olmuştu bu şarkı, ona güvendim. Biraz gençlere hitap eden ruhta bir şarkı, ondan foruma uymadı sanırım.Haftalardır bu kadar iyi giderken ikili elemede nasıl böyle bir şey yapabildin. Üzüldüm gerçekten.
Anladık herhaldeDalga geçiyorum be.
Ay evet senin en aktif olduğun dönemdi, sonra seni de kaybettik bir dönem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?