eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 12. Hafta Sonuçları [2'li Eleme]

@Zeyno
8 puan Candan Erçetin - Gamsız Hayat
7 puan Pinhani - Ne Güzel Güldün
6 puan maNga - We Could Be The Same
5 puan Merve Özbey - Yaş Hikayesi
4 puan Tarkan - Kış Güneşi
3 puan Serdar Ortaç - Mesafe
2 puan Hadise - Sıfır Tolerans
1 puan Mor ve Ötesi - Daha Mutlu Olamam

Başarılar ve iyi eğlenceler diliyorum :bhr:
maNga için Teşekkürler @Zeyno :bhr:

• Harika
Reactions: Zeyno
Keşke hiç yaşanmasaydı
İnsanın olduğu her yerde olur böyle fikir ayrılıkları, tartışmalar vb. Herkesin ruh hali, karakter yapısı falan etkiliyor. Önemli olan sonrasında yaşananların unutulup yola bakılması. Benim de forumda tartışmadığım olmamıştır belki de ama şu an hepsiyle de konuşuruz, sohbet ederiz. İnsanız tartışabiliriz ama kin tutmam, tutanı da anlamam zaten. :D

Köyde bir ay kaldım ya sonra Bodrum-Didim Ege'de geçti yaz aylarım. Hayatımdaki en uzun tatildi galiba, şükürler olsun iyiyim. Ben de sizleri çok özledim. :bhr: :Z
Sen burada olduğun için çok mutlu oldum. Kaliteli yorumlarını okuyorum mesela. Görüşlerin benim ilgimi çok çekiyor. Kaliteli mesajlarınla bizden noksan olma emi? :Z

• Harika
Reactions: Yiğitt
@Zeyno
8 puan Candan Erçetin - Gamsız Hayat
7 puan Pinhani - Ne Güzel Güldün
6 puan maNga - We Could Be The Same
5 puan Merve Özbey - Yaş Hikayesi
4 puan Tarkan - Kış Güneşi
3 puan Serdar Ortaç - Mesafe
2 puan Hadise - Sıfır Tolerans
1 puan Mor ve Ötesi - Daha Mutlu Olamam

Başarılar ve iyi eğlenceler diliyorum :bhr:
Anlık ben. :A

• Güldürdün
Reactions: Zeyno
Bebeğim eskiden öyle miydik biz? :A Eskiden kavga etmeye yer arardım, şimdi bir gram kılımı kıpırdatmam mesela. Çok anlamsız geliyor o dönem yaptıklarım şimdi, bir daha olsa yapar mıyım hayır orası ayrı. :A
Aynen böylesi daha iyi, rahat olmak lazım :A

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt
Sen burada olduğun için çok mutlu oldum. Kaliteli yorumlarını okuyorum mesela. Görüşlerin benim ilgimi çok çekiyor. Kaliteli mesajlarınla bizden noksan olma emi? :Z
İnşallah buradayız bundan sonra canım, Allah hepimize sağlık versin gerisi hallolur. :bhr: Ben de sizlerin yorumlarını okumayı, sohbet etmeyi özlemişim. :Z

• Harika
Reactions: kerem