Vardır onun işleriBu saatde işinmi var @eskici
Vardır onun işleriBu saatde işinmi var @eskici
Keşke hiç yaşanmasaydıYarışmadan çok olaylar dikkatimi çekti, nedir ne değildir anlamaya çalışıyorum. Vay be eskiden olayların merkezinde yer alırdık, şimdi nedir ne değildir hiç fikrim bile yok. Yaşlanmışız.
Bu tarz konularda gizem iyi oluyor.O birkaç şarkıdan biri umarım Pinhani değildir.
Arabeskten yanayım yine o tarzlar olursa hep destek tam destek. Ama Hadise'nin en sevdiğim şarkısı bu ne yapalım?Yok artık Yiğit görmeyeli gerçekten zevkin değişmiş
Senle vardır bence.Vardır onun işleri
Ben bu şarkısını sevmediğim için Hadise Yoksa Mor ve Ötesi de berbatNiye Hadise çok daha kötüleri var bence
Tşkler @Özgür@Özgür
7 puan: Manga (Eurovision'da 2.olduğunda çok üzülmüştüm. Çok sevdiğim, harika bir şarkı, bari burada 1. olsun. )
6 puan: Tarkan
5 puan: Serdar Ortaç (En sevdiğim Serdar şarkısı en zor haftada geldi keşke daha yüksek verebilseydim. )
4 puan: Merve Özbey
3 puan: Candan Erçetin (Normalde çok severdim ama o kadar zorlu bir hafta ki keşke başka hafta yarışsaydı da tam puan verseydim gönül rahatlığıyla. )
2 puan: Hadise (Hadise'nin sevdiğim parçalarından aslında ama bu hafta sıralamayı yaparken çok zorlandım gerçekten.)
1 puan: Mor ve Ötesi (Bu haftaya daha iddialı bir şarkı beklerdim aslında. Sevdiğim bir şarkı olmasına rağmen bu şarkı da haftanın zorluğundan ve biraz iddiasız geldiğinden düşük aldı.)
İyi puan vermiş kadar oldunuz, sağolun. @Emre OzansoyAynı düşüncedeyim @phoebebuffay @kerem
Verdiğin puanı görmemiştim şimdi fark ettim gizeme gerek kalmadı.Bu tarz konularda gizem iyi oluyor.
İlk üç ne öyle- 3. Puan Durumu -
110 | maNga
107 | Candan Erçetin
107 | Tarkan
93 | Pinhani
90 | Hadise
86 | Serdar Ortaç
72 | Mor ve Ötesi
69 | Merve Özbey
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.
Teşekkürler @Özgür@Özgür
7 puan: Manga (Eurovision'da 2.olduğunda çok üzülmüştüm. Çok sevdiğim, harika bir şarkı, bari burada 1. olsun. )
6 puan: Tarkan
5 puan: Serdar Ortaç (En sevdiğim Serdar şarkısı en zor haftada geldi keşke daha yüksek verebilseydim. )
4 puan: Merve Özbey
3 puan: Candan Erçetin (Normalde çok severdim ama o kadar zorlu bir hafta ki keşke başka hafta yarışsaydı da tam puan verseydim gönül rahatlığıyla. )
2 puan: Hadise (Hadise'nin sevdiğim parçalarından aslında ama bu hafta sıralamayı yaparken çok zorlandım gerçekten.)
1 puan: Mor ve Ötesi (Bu haftaya daha iddialı bir şarkı beklerdim aslında. Sevdiğim bir şarkı olmasına rağmen bu şarkı da haftanın zorluğundan ve biraz iddiasız geldiğinden düşük aldı.)
Sen benim şarkıma berbat demeye getirdin ben de atladım. Sana dense sen de yapacaktın.Fikrini sormadım ben kendi fikrimi söyledim
Ters köşe beklemiyor musun bu seferAnladım zaten 1 verdiğini, tekrar belirtmeseydin keşke.
Maalesef...
Köyde bir ay kaldım ya sonra Bodrum-Didim Ege'de geçti yaz aylarım. Hayatımdaki en uzun tatildi galiba, şükürler olsun iyiyim. Ben de sizleri çok özledim.Boşver. Ben seni özledim. Nasılsın iyi misin? Naptın köyde? İnternetten uzak nasıldı hayat?
maNga dışında kimseye yüksek vermemiştim galiba. :/Verdiğin puanı görmemiştim şimdi fark ettim gizeme gerek kalmadı.
Sana göre öyle demek kiYoo minicikcikcik