Hayır o örnek yani yoksa Merveden daha kötüleri yine varSen benim şarkıma berbat demeye getirdin ben de atladım.Sana dense sen de yapacaktın.
Hayır o örnek yani yoksa Merveden daha kötüleri yine varSen benim şarkıma berbat demeye getirdin ben de atladım.Sana dense sen de yapacaktın.
Elenicem.Sık biraz dişini. Son oylarda sana sürprizim var.
O zaman cevap belli.maNga dışında kimseye yüksek vermemiştim galiba. :/
Dalga geçiyorum be.Sana göre öyle demek ki
Hayır.Ters köşe beklemiyor musun bu sefer
Hep öyle diyor
maNga için Teşekkürler @Zeyno@Zeyno
8 puan Candan Erçetin - Gamsız Hayat
7 puan Pinhani - Ne Güzel Güldün
6 puan maNga - We Could Be The Same
5 puan Merve Özbey - Yaş Hikayesi
4 puan Tarkan - Kış Güneşi
3 puan Serdar Ortaç - Mesafe
2 puan Hadise - Sıfır Tolerans
1 puan Mor ve Ötesi - Daha Mutlu Olamam
Başarılar ve iyi eğlenceler diliyorum
Aynı konudan muzdaribiz.Hayır o örnek yani yoksa Merveden daha kötüleri yine varAma ne yapalım demek ki zevksizlik ağır basıyor herkeste
Bir şeyde de gizemimi koruyamıyorum.O zaman cevap belli.
İnsanın olduğu her yerde olur böyle fikir ayrılıkları, tartışmalar vb. Herkesin ruh hali, karakter yapısı falan etkiliyor. Önemli olan sonrasında yaşananların unutulup yola bakılması. Benim de forumda tartışmadığım olmamıştır belki de ama şu an hepsiyle de konuşuruz, sohbet ederiz. İnsanız tartışabiliriz ama kin tutmam, tutanı da anlamam zaten.Keşke hiç yaşanmasaydı
Sen burada olduğun için çok mutlu oldum. Kaliteli yorumlarını okuyorum mesela. Görüşlerin benim ilgimi çok çekiyor. Kaliteli mesajlarınla bizden noksan olma emi?Köyde bir ay kaldım ya sonra Bodrum-Didim Ege'de geçti yaz aylarım. Hayatımdaki en uzun tatildi galiba, şükürler olsun iyiyim. Ben de sizleri çok özledim.
Bu çocuk niye mabete kapanmıs diyordum bende çıktın inşKöyde bir ay kaldım ya sonra Bodrum-Didim Ege'de geçti yaz aylarım. Hayatımdaki en uzun tatildi galiba, şükürler olsun iyiyim. Ben de sizleri çok özledim.
Anlık ben.@Zeyno
8 puan Candan Erçetin - Gamsız Hayat
7 puan Pinhani - Ne Güzel Güldün
6 puan maNga - We Could Be The Same
5 puan Merve Özbey - Yaş Hikayesi
4 puan Tarkan - Kış Güneşi
3 puan Serdar Ortaç - Mesafe
2 puan Hadise - Sıfır Tolerans
1 puan Mor ve Ötesi - Daha Mutlu Olamam
Başarılar ve iyi eğlenceler diliyorum
Çekildim yarışmadan dediğinde öyle yapmıştım için rahat olsun
Aynen böylesi daha iyi, rahat olmak lazımBebeğim eskiden öyle miydik biz?Eskiden kavga etmeye yer arardım, şimdi bir gram kılımı kıpırdatmam mesela. Çok anlamsız geliyor o dönem yaptıklarım şimdi, bir daha olsa yapar mıyım hayır orası ayrı.
İnşallah buradayız bundan sonra canım, Allah hepimize sağlık versin gerisi hallolur.Sen burada olduğun için çok mutlu oldum. Kaliteli yorumlarını okuyorum mesela. Görüşlerin benim ilgimi çok çekiyor. Kaliteli mesajlarınla bizden noksan olma emi?
Hislerin çok mu güçlü?Ay bu ne, son 6 oyun 5'i 1 galiba. Ben çıkıyorum forumdan, daha fazla bakamayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?